سپاهان جمعه فرصت جبران دارد

ايران ورزشي/ سپاهان با سرمربيگري محرم نويدکيا اميدوار به روزهاي خوب شد. اين تيم نهتنها بازيکنان اصلي و کليدياش را از دست نداده، بلکه چند بازيکن خيلي خوب هم به خدمت گرفت تا براي فصل آينده به بهترين شکل ممکن آماده شود.
البته قبل از اينکه سپاهان بخواهد براي مسابقات ليگ بيستم مهيا شود، بايد در ليگ قهرمانان آسيا مقابل حريفان خود قرار بگيرد. سپاهان که تمرينات چنداني با محرم نويدکيا نداشت، در اولين بازي از هفته سوم مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا مقابل النصر عربستان قرار گرفت.
اين تيم بازي پاياپاي و خوبي به نمايش گذاشت اما در همان دقايق ابتدايي بازي يک گل خورد. بعد از آن، سپاهان خيلي تلاش کرد گل بزند و حداقل بازي را به تساوي بکشاند اما در دقيقه 48 هم عبدالرزاق حمدالله گل دوم تيمش را زد تا شرايط براي زردپوشان ايراني سختتر شود. با اين وجود سپاهان بعد از اين گل نااميد نشد و بازي خيلي خوبي انجام داد؛ يک بازي کاملاً برتر که شايد اگر از ابتدا آن را انجام ميداد ميتوانست برنده باشد. به هر حال اين بازي برتر به کمک سپاهان نيامد تا شاگردان محرم نويدکيا مقابل النصر عربستان بازنده باشند.
مجتبي توتوني، مربي سپاهان که بهدليل داشتن مدرک A آسيا بهعنوان سرمربي شناخته ميشود درباره شکست مقابل النصر ميگويد: «ما در ليگ قهرمانان آسيا بازي ميکنيم. چيزي که مهم بود اينکه ما از عملکرد بازيکنان راضي بوديم. بازي پاياپاي و برابري داشتيم. بازيکنان تا حد زيادي خواستههاي ما را برآورده کردند، مخصوصاً در نيمه دوم که شرايط بهتر و موقعيتهاي بيشتري براي گلزني داشتيم. اين فوتبال است و امکان دارد بعضي روزها روز شما نباشد. مدت زمان کوتاهي است که کادر جديد با بازيکنان کار ميکند. ما سعي کرديم روش و نوع بازي سپاهان را تغيير بدهيم و ميدانيم اين نياز به زمان دارد و بايد با صبر و حوصله باشيم. در مدت زمان محدودي که با تيم بوديم از عملکرد بازيکنان راضي هستيم.»
البته اين برتر بودن فقط از نگاه توتوني نبوده و حتي رسول کربکندي، کارشناس فوتبال معتقد است سپاهان در مقابل النصر عربستان بازي خوبي ارائه کرده: «سپاهان در اين بازي بخصوص نيمساعت آخر فشار زيادي را ايجاد کرد اما روي اشتباهات فردي دروازهاش باز شد. روي گل اول بهخاطر عدم پوشش خوب در ارسال، گل خوردند. در ارتفاع کم توپ از سر مدافع رد شد و کاپيتان آنها گل زد. روي گل دوم هم بهخاطر يک تصادف و اشتباه مدافع در دفع که توپ را به حريف زد، دروازه سپاهان باز شد. مدافعان سپاهان درست است که پرتعداد دفاع ميکردند اما اشتباهاتي داشتند که منجر به شکست شد.
در مجموع سپاهان بخصوص در نيمه دوم عملکرد خوبي داشت و نتيجه نبايد اينطور رقم ميخورد. تمام نفرات اين تيم باانگيزه بودند و تلاش ميکردند. بهعنوان مثال اميد نورافکن و محمد محبي اثرگذاري زيادي داشتند. اين دو در سمت چپ حريف را خيلي اذيت کردند و فشار زيادي آوردند. موقعيتهايي هم ايجاد کردند که به هر حال منجر به گل نشد. در کل اشتباهات فردي و بدشانسي باعث باخت سپاهان شد.»
سپاهان اگرچه شکست خورد اما بهخاطر داشتن 3 امتياز از بازيهاي قبلي خود، همچنان شانس صعود دارد و ميتواند اميدش را بالاتر ببرد. زردپوشان ايراني در صورتي که بتوانند فردا (جمعه) مقابل النصر عربستان به پيروزي برسند يا حتي يک امتياز کسب کنند، شانس خوبي براي صعود خواهند داشت. توتوني درباره بازي برگشت مقابل النصر که فردا انجام ميشود و تغييرات احتمالي تيمش توضيح ميدهد: «هر بازي شرايط خاص خودش را دارد. بايد اين بازي را تحليل کنيم و ببينيم مشکلات ما کجا بوده تا خودمان را براي بازي بعدي آماده کنيم. اميدواريم بازي بهتري ارائه بدهيم.
بازيکنان اصلي و ذخيره در تيم تفاوت زيادي با هم ندارند و سپاهان مجموعهاي از بازيکنان باکيفيت را در اختيار دارد. خواهيم ديد که براي بازي بعدي تغييراتي داريم يا نه.» حالا بايد منتظر ماند و ديد در بازي برگشت چه نتيجهاي رقم ميخورد. سپاهان براي بازي برگشت ميتواند از شايان مصلح و محمدرضا حسيني هم که بهتازگي به تيم ملحق شدهاند، استفاده کند. بايد ديد شاگردان محرم نويدکيا در دور برگشت مرحله گروهي ليگ قهرمانان آسيا چه نتايجي کسب ميکنند و آيا ميتوانند اميدوار به صعود باشند يا نه؟