مصاف نواک جوکوویچ و دیگو شوارتزمن در فینال

طرفداري/ چهره فيناليست هاي مسترز رم 2020 مشخص شد.
در نيمه نهايي مسترز 1000 امتيازي رم، نواک جوکوويچ، مرد شماره يک تنيس جهان، با شکست 0-2 کسپر رود به فينال اين رقابت ها رسيد. جوکوويچ که در ست اول به مشکل خورده بود، در نهايت 5-7 پيروز شد اما در ست دوم کار آسان تري داشت و 3-6 به برتري رسيد تا براي پنجاه و دومين بار راهي فينال يک مسترز 1000 امتيازي شود. جوکوويچ که فردا به دنبال پنجمين عنوان خود در مسترز رم خواهد بود، در صورتي قهرماني، به سي و ششمين عنوان خود در رقابت هاي مسترز 1000 امتيازي مي رسد و بالاتر از رافائل نادال، به تنهايي رکورددار قهرماني در اين رقابت ها خواهد شد.
در ديگر ديدار نيمه نهايي، ديگو شوارتزمن آرژانتيني که ديشب رافائل نادال را شکست داد، در ديداري جذاب و تماشايي 1-2 از سد دنيس شاپووالوف گذشت تا براي نخستين بار به فينال يک مسترز 1000 امتيازي صعود کند. ست نخست بازي متعلق به شوارتزمن بود و او اين ست را 4-6 پيروز شد. شاپووالوف در ست دوم به بازي برگشت و با برتري 5-7 کار را به ست سوم کشاند. در ست سوم که بسيار تماشايي بود، هر تنيسور ديگري را 3 بار بريک کرد. شوارتزمن در اين ست فاصله اي تا شکست نداشت اما درنهايت کار به تاي بريک کشيد و هر دو تنيسور در اينجا نيز اشتباهاتي داشتند که منجر به برتري 4-7 شوارتزمن 28 ساله شد تا او پيروز اين جدال نفسگير شود. شوارتزمن در صورت پيروزي در فينال، به جمع 10 تنيسور برتر رنکينگ ATP مي رسد.
در بخش زنان نيز فينال بايد ميان بخت هاي اول و دوم قهرماني يعني سيمونا هالپ و کارولينا پليشکووا برگزار شود. هالپ امروز در ديداري دشوار 1-2 از سد گاربينه موگوروزا گذشت و پليشکووا نيز 0-2 موفق به شکست مارکيتا ووندروشووا شد.