نماد آخرین خبر

از فراز تا علی‌منصور؛ همه ایران گزینه هدایت پرشورها!

منبع
خبر ورزشي
بروزرسانی
از فراز تا علی‌منصور؛ همه ایران گزینه هدایت پرشورها!

خبر ورزشي/ در طول دوره‌هاي حضور تراکتور در ليگ برتر، عليرضا منصوريان نوزدهمين نفري است که روي نيمکت قرمزپوشان در ليگ برتر مي‌نشيند. پيش از او، افراد زيادي اعم از بومي، غيربومي و خارجي آمدند و رفتند، ولي هرگز قهرماني ليگ برتر به دست نيامد.
مديريت در باشگاه تراکتور کار سخت و دشواري است زيرا با ميليون‌ها هوادار عاشق و حساس طرف حساب هستند و راضي کردن آن‌ها وقتي تيم نتيجه نمي‌گيرد، کار آساني نيست. تراکتور با اينکه قهرمان جام‌حذفي شد، اما در ليگ برتر نتوانست نتايج خوبي کسب کند و به خصوص در هفته‌هاي پاياني، امتيازات حساسي را از دست داد. همين امر سبب ايجاد شايعاتي مبني بر اختلاف بين کادر فني و مديريتي شد و در نهايت شاهد برکناري ساکت الهامي به بهانه محروميت طولاني مدت از سوي کميته انضباطي بوديم.
تغييرات گسترده روي نيمکت
البته برکناري ساکت، اولين يا آخرين اتفاق ممکن نيست؛ مديران باشگاه چه در حال حاضر و چه در دوران گذشته، علاقه خاصي به ايجاد تغييرات دارند و تقريباً در هر دوره، تعداد زيادي از مربيان براي حضور روي نيمکت اين تيم گزينه شده‌اند. اين تغييرات گسترده، چاره نشده و هنوز تراکتوري‌ها حسرت يکبار قهرماني در ليگ برتر را مي‌کشند؛ افتخاري که بار‌ها تا يک‌قدمي آن گام برداشتند ولي روي سکو نرفتند.
منصوريان؛ مربي شماره ۱۹
در طول دوره‌هاي حضور تراکتور در ليگ برتر، نوزدهمين نفري است که روي نيمکت قرمزپوشان در ليگ برتر مي‌نشيند. پيش از او، افراد زيادي اعم از بومي، غيربومي و خارجي آمدند و رفتند ولي هرگز قهرماني ليگ برتر پديد نيامد. بار‌ها مربيان سرشناس آمدند، بار‌ها دستياران‌شان سرمربي شدند، بار‌ها خارجي‌هاي گرانقيمت آمدند و... ولي چه حاصلي رقم خورد؟ تنها دو قهرماني جام حذفي در تمام اين سال‌ها.

فصل اول با يک اصفهاني
در اولين دوره ليگ، محمود ياوري و احد شيخ‌لاري وظيفه هدايت تيم را برعهده داشتند، اما عملکرد آن‌ها باعث سقوط تيم به دسته پايين‌تر شد. آن‌ها اصلاً کارنامه خوبي نداشتند و از اواسط فصل مشخص بود تراکتور به دسته پايين‌تر مي‌رود.
دوران خوش فراز
تراکتور با يک مربي جوان به نام فراز کمالوند به ليگ برتر بازگشت. فراز طي دو فصل حضور در تراکتور، اتفاقات عجيبي را تجربه کرد، اما بالاخره مجبورش کردند تا از تيم دور شود آن هم درست در شرايطي که فکر مي‌کرد مثل سرالکس فرگوسن بيش از ۲۵ سال فرصت نشستن روي نيمکت پرشور‌ها را دارد.
ريخت و پاش بي‌حاصل
بعد از فراز کمالوند، نوبت به امير قلعه‌نويي رسيد که با ترک سپاهان راهي تبريز شود. او با تيم گرانقيمتي که داشت، نتوانست قهرماني به دست بياورد و خيلي زود به خواست هواداران رفتني شد.
طلوع يک پرتغالي
فصل دوازدهم براي تراکتوري‌ها فراموش نشدني بود. فصلي که توني اوليويرا براي اولين بار آمد و هدايت تيم را برعهده گرفت. او به قدري محبوب شد که هواداران را به سکو‌ها بازگرداند و خاطرات تلخ گذشته را از ذهن‌شان زدود. توني، اما پايان همان فصل رفتني شد تا حسن آذرنيا سرمربي شود.
جلالي، توني و اولين قهرماني
مجيد جلالي در ابتداي فصل سيزدهم سرمربي سرخ‌ها شد. بعد از ۲۳ بازي، شرايطي برايش پيش آوردند که مجبور به خداحافظي شد و از اين تيم رفت. نفر بعدي، غلام باغ‌آبادي بود که براي ۲ بازي روي نيمکت تراکتور بنشيند. او هم عملکرد شيريني نداشت تا خيلي زود جاي خود را به توني اوليويرا بدهد. در پايان آن فصل، به کمک توني و با درخشش علي کريمي، کريم انصاري‌فرد و ادينهو به همراه کلي ستاره ديگر، تراکتور قهرمان جام‌حذفي شد.
بازگشت رسول
روزگار چرخيد و سکان هدايت تراکتور به دست مهاجم گلزن اين تيم افتاد؛ رسول خطيبي آمد تا با کلي آرمان و آرزو تيمش را به سمت قهرماني ببرد. مديريت باشگاه خيلي زود با رسول به مشکل برخورد و به خاطر حواشي اطراف تيم، کارشان به جدايي به بهانه عدم امتيازگيري رسيد. رسول رفت و قادر رحيم زاده براي يک بازي روي نيمکت نشست، اما خيلي زود مديران باشگاه سراغ توني اوليويرا رفتند تا در ۱۰ هفته پاياني، هدايت تيم را با کلي ناز و عشوه قبول کند. محبوبيت توني نزد هواداران به قدري بود که باشگاه براي بازگرداندن توني، هزينه گزافي کرد، اما به قهرماني نرسيد.
توني و قلعه‌نويي؛ ناکامي‌هاي بيشتر
در فصل پانزدهم، توني اوليويرا با قراردادي جذاب بازگشت و هدايت تراکتور را براي چهارمين بار پذيرفت. او، اما در اواسط فصل و در حالي که هنوز هواداران خواهان حضورش بودند، پيش از پايان نيم‌فصل از تيم جدا شد و جاي خود را به امير قلعه‌نويي داد. در فصل شانزدهم نيز، قلعه‌نويي هدايت تيم را برعهده داشت و باز هم با يک تيم پرستاره نتوانست تراکتور را به قهرماني برساند.
روز‌هاي عجيب يحيي
در ليگ هفدهم، گردونه را چرخاندند و يحيي گل‌محمدي از آن بيرون آمد. البته روز‌هاي عجيب يحيي زياد طولاني نشد و بعد از شنيدن شعار‌هايي عليه خود، اقدام به استعفا کرد و بعد از ۱۹ بازي، جايش را به مجتبي حسيني دستيار خود داد. البته حسيني فقط يک هفته دوام آورد و پس از او، يک مربي ترکيه‌اي به نام آرتورول سائلام هدايت تيم را پذيرفت. سائلام با کلي داستان‌هاي باورنکردني، فقط براي ۱۰ بازي در تراکتور ماند و وقتي به کشورش رفت، ديگر بازنگشت!
فصل پر از تغييرات
ليگ برتر در فصل هجدهم سه تغيير روي نيمکت داشتيم؛ جان توشاک ولزي با سابقه هدايت رئال‌مادريد آمد و سپس بعد از ۶ بازي، کار را به محمد تقوي سپرد. ۹ بازي بعد، تقوي هم رفت تا ژرژ ليکنز بلژيکي بيايد و نتايج عجيبي بگيرد. او هم در پايان همان فصل بر سر جدايي توافق کرد و به خانه برگشت.
دو تغيير در يک فصل
در فصلي که گذشت، مصطفي دنيزلي آمد و با اينکه در هفته‌هاي نخست عملکرد فوق العاده‌اي داشت، توانست محبوبيت فوق العاده‌اي بين هواداران بسازد، اما مشکلاتي که اطرافيان باشگاه برايش ساختند، باعث شد خيلي زود از ادامه همکاري با تراکتور پشيمان شده و هدايت تيم را به دست کسي بسپارد که روزي او را از ترکيب کادر فني کنار گذاشته بود. ساکت الهامي آخرين سرمربي تراکتور بود که قهرماني جام حذفي را براي طرفداران اين تيم به ارمغان آورد.
نوبت علي‌منصور
حالا قرار است باشگاه، ليگ بيستم را با عليرضا منصوريان شروع کند آن هم پس از مذاکره کامل با علي دايي، علي کريمي، جواد نکونام، فرهاد مجيدي، استيون کين، برانکو ايوانکوويچ، آندره‌آ استراماچوني، مهدي تارتار و... آيا نيمکت تراکتور تا پايان فصل به منصوريان وفادار مي‌ماند؟!


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره