دختران پینگپنگباز در روزهای کرونایی چه میکنند؟

ايسنا/ سرمربي تيم ملي تنيس روي ميز بانوان ميگويد با شيوع ويروش کرونا در کشور دختران پينگپنگ باز تمرينات خود را متوقف نکردهاند و حتي جديتر کار خود را دنبال ميکنند.
حميده ايرانمنش، در مورد برنامهريزي براي تيم ملي بانوان به ايسنا گفت: فدراسيون جهاني تنيس روي ميز ۲۵ سپتامر(۴مهر) با فدراسيونهاي کشورها جلسهاي را برگزار و تصميمگيري ميکند که مسابقات جهاني در تاريخ فعلي (۱۰ اسفند) برگزار شود يا اينکه دوباره تغيير کند، بنابراين بر اساس نتيجه اين جلسه برنامهريزي جامعي را براي بانوان انجام ميدهيم. از طرف ديگر مطابق با جلسه فدراسيونهاي آسيايي، مسابقات انتخابي المپيک ارديبهشت ماه ۱۴۰۰ برگزار ميشود و اگر مسابقات جهاني اسفند باشد آمادگي خوبي براي بانوان محسوب ميشود چون احتمالا در سال ۲۰۲۰ مسابقهاي نداريم و اگر مشکلي پيش نيايد و شرايط تغيير نکند، اردوهاي تيم ملي را از اوايل مهر ماه شروع ميکنيم.
سرمربي تيم ملي تنيس روي ميز بانوان در مورد برگزاري ليگ برتر بانوان و تاثير آن در آمادگي بازيکنان بيان کرد: از آنجايي که قبل از رقابتهاي جهاني، مسابقه تدارکاتي نداريم، پيشنهاد دادهام که ليگ با کيفيت بالايي برگزار شود چون رقابت نزديکي بين بازيکنان شکل ميگيرد و تلاش آنها بيشتر ميشود. از طرفي تيمهاي خوبي تاکنون اعلام آمادگي کردهاند و بازيکنان خوب بين آنها تقسيم شدهاند، در نتيجه انگيزه بيشتري براي پيگيري تمريناتشان پيدا کردهاند. من هم که از ابتداي شيوع کرونا با بازيکنان در تماس بودم و برنامههايشان را دنبال ميکردم اکنون اين پيگيري جديتر شده است؛ از بازيکنان هر هفته گزارش کار ميخواهم، گاهي فيلم ميفرستند، هر روز تمرين ميکنند و تمريناتشان تخصصيتر شده است. به طور کلي برنامهريزي ميکنيم تا عقب نمانند و زماني هم که در اردو شرکت کنند، تمريناتشان بهتر ميشود تا آمادگي لازم براي مسابقات را کسب کنند.
او با بيان اينکه اولويتم تيم ملي است، افزود: براي رقابتهاي جهاني ديگر مسابقه انتخابي تيم ملي برگزار نميکنيم و اعضاي فعلي پنج نفر هستند که برنامههايشان را به صورت جدي پيگيري ميکنيم؛ خانم ندا شهسواري در خانه سالن دارد و از ابتداي شيوع کرونا شرايط تمرين را داشت از طرفي چون به خاطر اين بيماري در خانه مانده، تمريناتش را جديتر دنبال کرده است. خانم اشتري در ابتدا شرايط نامساعدي داشت اما با هماهنگي هيات استان ميز در اختيارش قرار گرفت تا در خانه تمرين کند، يعني هياتها هم با بازيکنان همکاري ميکنند تا در شرايط خوبي قرار بگيرند. علاوه بر اين تمرينات بازيکنان باشگاهي را هم دنبال ميکنم و اگر قرار باشد ليگ از اواخر آبان برگزار شود حتما يک اردوي طولاني برگزار ميکنيم تا آنها در حالت مسابقه قرار بگيرند و آماده شوند.
ايرانمنش در پاسخ به اين سوال که به جز ليگ چه برنامه ديگري براي بازيکنان داريد تا آماده حضور در مسابقات جهاني شوند؟ گفت: با توجه به اينکه اختلاف بازيکنان برتر ايران با هم خيلي کم است، پيش از اين تصميم گرفته بوديم که بين ۱۲ بازيکن برتر مسابقه برگزار کنيم و آنها در مدت زماني طولاني با رعايت پروتکلهاي بهداشتي با هم مسابقه بدهند. اين برنامه به آمادگي آنها کمک ميکند.
سرمربي تيم شهرداري شهر بابک در مورد حواشي پيش آمده در پي بازديد رئيس فدراسيون تنيس روي ميز از اين باشگاه بيان کرد: ليگ سال گذشته بدون پلي آف برگزار شد و قرار بود مثل ساير رشتهها اختتاميهاي گرفته شود، حتي فدراسيون زمان آن را تعيين کرد اما در آن تاريخ ستاد مقابله با گسترش کرونا اجازه برگزاري چنين جشنهايي را صادر نکرد به همين دليل اعلام کردند که نماينده باشگاهها با مراجعه به فدراسيون حکم و مدال خود را بگيرند که ما هم اين کار را کرديم اما باشگاه شهرداري شهر بابک نوپا است و دو سال در بخش بانوان تيم داري کرده، مسئولان باشگاه دوست داشتند که مسئولان فدراسيون از زيرساختهاي باشگاه بازديد کنند، بنابراين طي نامهاي خيلي رسمي از رئيس فدراسيون دعوت کرديم و آقاي قارداشي هم قبول و به شهر بابک سفر کرد.
او در ادامه افزود: وقتي آقاي قارداشي در شهر بابک بود، با هماهنگي فدراسيون و به صورت نمادين کاپ قهرماني به شهردار شهر بابک اهدا شد. اين موضوع رسانهاي شد و برخي گفتند که آقاي قارداشي فقط به يک تيم کاپ داده است اما هدف اهدا کاپ نبود، ما مدال و حکم خود را اول مرداد از فدراسيون گرفتيم و آقاي قارداشي هم ۱۵ يا ۱۶ مرداد به شهر بابک سفر کرد. رئيس فدراسيون هيچ تفاوتي بين تيمها قائل نشده است و اين کار کاملا نمادين بود اما حضور او انگيزه زيادي به باشگاه داد و باعث شد تا امسال در بدمينتون مردان هم فعاليت کنند.