فاصله زیاد حدادی با رقبای المپیکی

فارس/ هزينههاي احسان حدادي براي المپيک بايد با شرايط او همخواني داشته باشد، چرا که اين پرتابگر با کسب مدال و رکوردهاي رقبايش فاصله زيادي دارد.
داستان خار پاشنه احسان حدادي سرانجام به آلمان رسيد تا اين پرتابگر ديسک به آنچه که خواستهاش يعني جراحي در اين کشور اروپايي بود، برسد.
در حالي که کميته ملي المپيک مخالف اين اعزام بود و عنوان شده بود که عمل جراحي خار پاشنه در ايران هم انجام ميشود، اما مقاومتها بي فايده بود و فدارسيون پزشکي ورزشي و فدراسيون دووميداني هزينههاي اعزام و جراحي و اقامت او در آلمان را برعهده گرفتند.
* حدادي براي کسب مدال ميتواند تضمين دهد؟
احسان حدادي در صحبت هاي خود گفته بود، در صورتي که پزشکان در ايران تضمين دهند که بعد از عمل ميتواند ورزش کند، اين کار را اينجا انجام ميدهد، اما آيا خود او تضميني براي کسب مدال در مسابقات المپيک يا حداقل رسيدن به فينال را ميدهد؟
آيا او تضمين ميدهد که اين هزينه هايي که برايش ميرسد را به موفقيت تبديل کند؟ قطعا خود او هم با رقيباني که در حال حاضر دارد، نميتواند تضمين بدهد.
*لزوم توجه به هزينهها براي حدادي در شرايط فعلي
حدادي در مسابقات جهاني سال گذشته نشان داد که فاصله زيادي با رقباي جهاني پيدا کرده و بعيد هم به نظر ميرسد در فاصله کمتر از يک سال تا المپيک کار خاصي را بتواند انجام دهد.
با اين شرايط فدراسيون، کميته ملي المپيک و وزارت ورزش بايد در بودجه بندي خود براي اردوها، درمان و مسابقات حدادي دقت لازم را داشته باشند تا خدايي ناکرده همانند المپيک روي و دو مسابقه قبلي جهاني هزينهها بي نتيجه نماند.
* تغيير شرايط بدني و دوري از رکوردهاي مدال آور
در اين بين شايد برخي عنوان کنند حدادي در المپيک لندن توانست مدال بگيرد و پس باز هم بايد برايش هزينههاي آنچناني کنند، اما بايد به اين نکته مهم توجه داشت که او در آن زمان روند موفقيتهايش به مدال المپيک ۲۰۱۲ تبديل شد، نه حالا که شرايطش کاملا متفاوت است.
او در چند سال گذشته نتوانسته در رقابتهاي المپيک و جهاني مانند روي ۲۰۱۶ نتيجه قابل قبولي را کسب کند و شرايط بدني اش با رکوردهاي ۶۸ و ۶۹ متر که به کسب مدال منجر ميشود، فاصله زيادي دارد.