نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

پیام روشن رئیس لیون برای بارسلونا و آرسنال

منبع
ايسنا
بروزرسانی
پیام روشن رئیس لیون برای بارسلونا و آرسنال

ايسنا/ رئيس باشگاه ليون تاکيد کرد که اجازه جدايي به مثلث خطرناک اين تيم که مورد توجه بارسلونا و آرسنال هستند نخواهد داد.

به نقل از اکيپ، ليون فصل بسيار خوبي را به ويژه در ليگ قهرمانان اروپا تجربه کرد.
اين تيم فرانسوي شگفتي ساز بزرگ ليگ قهرمانان اروپا در فصل قبل بود و با شکست دادن تيم هاي بزرگي مثل منچستر سيتي و يوونتوس به نيمه نهايي راه پيدا کرد هرچند که در نهايت برابر بايرن مونيخ تن به شکست داد و حذف شد.
ممفيس دپاي، دمبله و حسام عوار سه بازيکن خطرناک و باکيفيت ليون هستند که مورد توجه تيم هاي بزرگ اروپايي قرار گرفته اند.
خبرهايي درباره علاقه بارسلونا به جذب ممفيس دپاي و دمبله به گوش مي رسد اين درحالي است که آرسنال هم به جذب عوار علاقه دارد.
جان ميشل اولاس رئيس باشگاه ليون تاکيد کرد که هيچ کدام از ستاره هاي خود را در تابستان سال جاري نخواهد فروخت.
او گفت: تا بسته شدن پنجره نقل و انتقالاتي ۸ روز ديگر باقي مانده است. رسانه ها اعلام کرده اند که ستارهاي ليون تيم را ترک مي کنند اما پاسخ من برخلاف ادعاي آنها است. ما قصد فروش بازيکنان بزرگ خود را نداريم. باوجود  آنکه از لغو ليگ در فصل قبل متحمل زيان ۱۰۰ ميليون يورويي شديم با اين حال قصد فروش بازيکنان خود را نداريم.
رئيس ليون ادامه داد: دپاي تا پايان فصل جاري با ما قرارداد دارد. اگر او در پايان قراردادش تيم را ترک کند براي او جايگزين شايسته اي پيدا خواهيم کرد. فعلا او بازيکن ليون است. باوجود آنکه در فصل پيش روي ليگ قهرمانان اروپا حضور نداريم اما به دنبال فروش ستاره هاي خود نيستيم و با قدرت در فصل جاري ليگ فرانسه به ميدان مي رويم تا دوباره جواز حضور در ليگ قهرمانان را به دست آوريم.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره