رمز برد پرسپولیس مقابل السد از نگاه برانکو

آخرين خبر/ برانکو ايوانکويچ سرمربي سابق پرسپوليس در گفت و گويي با آخرين خبر در خصوص بازي هاي پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا صحبت کرده است. البته برانکو در اين گفت و گو که از طريق رضا چلنگر صورت گرفته به سوال در خصوص پرونده شکايتش از پرسپوليس باسخ نداده و ترجيح داده تا تيم سابقش با آرامش به مصاف السد قطر برود.
*بازي هاي پرسپوليس در ليگ قهرمانان آسيا را مي بينيد؟
بله، تقريبا اکثر بازي ها را ديده ام.
*سطح رقابت ها چطور بوده؟
بسيار پايين تر از دوره هاي قبلي که البته قابل پيش بيني هم بود. به هر حال شرايط خاص است و نمي توان انتظار بازي هاي خوبي را داشت. فوتباليست هاي آسيايي با پديده هر 72 ساعت يک بازي بيگانه هستند و تقريبا خستگي را در ساق پاي همه بازيکنان مي توان ديد. لژيونرهاي اروپايي تيم ها هم اکثرا بالاي 30 سال هستند و از اين امر مستثنا نبوده اند.
*پرسپوليس در اين دوره از رقابت ها چطور بوده؟
پرسپوليس با يحيي توانسته بازيهاي خوبي به نمايش بگذارد. حتي در برابر الدحيل هم بهنظرم پرسپوليس خيلي خوب بازي کرد و با بدشانسي بازي را واگذار کرد. الدحيل هيچ موقعيتي در بازي نداشت.
*بازي مقابل السد را چطور مي بينيد؟
السد تيم بسيار خوبي است و با يحيي گل محمدي که گفته بهترين تيم اين دوره از رقابت هاست کاملا موافقم. به نظر من برنده بازي السد و پرسپوليس فيناليست اين دوره از رقابت ها خواهد بود. بازي مقابل السد براي پرسپوليس از فينال هم مهم تر است.
*پرسپوليس با شما همين تيم را شکست داده. پرسپوليس يحيي هم مي تواند اين کار را انجام دهد؟
پرسپوليس توان شکست هر تيمي را دارد. درباره مسائل فني اين بازي نمي توانم صحبت کنم و مربي تيم بايد در اين خصوص نظر بدهد. فقط اميدوارم کادر فني پرسپوليس السد را خوب آناليز کرده باشند. من فکر مي کنم پرس روي بونجاح و خارج کردن او از بازي رمز برد پرسپوليس است. هر چند که السد بازيکنان خوب ديگري هم دارد اما مهمترين بازيکن اين تيم بونجاح است. اميدوارم شجاع روز خوبي مقابل او داشته باشد.