توافق فروزان و کاپیتان نساجی با صنعت نفت آبادان

ميزان/ تيم صنعت نفت آبادان که چند روزي است مذاکره با بازيکنان مورد نظر خود را آغاز کرده است با چند بازيکن ليگ برتري به توافق رسيد.
به نظر ميرسد محسن فروزان را بايد دروازهبان فصل بعد تيم فوتبال صنعت نفت آبادان دانست. اين دروازهبان که پس از مدت کوتاهي دوري از فوتبال بار ديگر با تيم پارس جنوبي جم به ليگ برتر برگشته بود با سقوط اين تيم به ليگ پايينتر تصميم به جدايي گرفت.
وي مدتي است مورد توجه آبادانيها قرار گرفته است، ولي موانع مالکيتي و برخي کارهاي اداري باعث شد يارگيري اين تيم به تعويق بيفتد. از طرفي اختلاف بر سر مبلغ قرارداد اين بازيکن با توجه به بودجه باشگاه صنعت نفت از ديگر دلايل به تعويق افتادن اين توافق بود.
طي روزهاي اخير و با جدي شدن مذاکرات مديران و مربيان اين تيم با برخي بازيکنان توافقاتي بين او و مسئولان باشگاه صنعت نفت حاصل شد و به نظر ميرسد فروزان را بايد از حالا دروازهبان فصل بعد تيم فوتبال صنعت نفت دانست.
گويا ساعاتي قبل آبادانيها با اين دروازهبان به توافق رسيدند و او براي نهايي شدن قراردادش فردا راهي آبادان ميشود. اين درحالي است که پنجره نقل و انتقالات باشگاه صنعت نفت بسته است و مسئولان اين باشگاه براي ثبت قراردادها ابتدا بايد اين پنجره بسته را باز کنند.
علي عبدالهزاده مدافع فصل قبل پارس جنوبي نيز ديگر بازيکني است که از اين تيم جمي راهي آبادان شده است.
محمد عباسزاده ديگر بازيکن مورد نظر صنعت نفت است. اين بازيکن که فصل قبل در تيم نساجي حضور داشت با باشگاه صنعت نفت به توافق رسيده و به زودي قرارداد ميبندد.