اینبار قهرمان آسیا میشویم

فارس/ پيشکسوت پرسپوليس گفت: پرسپوليس مقابل السد قطر در مرحله يک هشتم نهايي ليگ قهرمانان آسيا بيادعا، بدون اشتباه و با تعصب بازي کرد.
مرتضي کرمانيمقدم در مورد پيروزي يک بر صفر پرسپوليس مقابل السد قطر گفت: پرسپوليس اگرچه براي صعود از مرحله گروهي 4 گل به شارجه امارت زد و بازي هجومي خوبي را به نمايش گذاشت اما مقابل حريف قطري تيم ديگري بود. سرخپوشان مقابل السد بيادعا، بدون اشتباه و با تعصب بازي کردند. ميدانيد که السد يکي از پر امکانات ترين تيمهاي آسياست و بازيکنان بينالمللي زيادي دارد اما بازيکنان پرسپوليس مقابل اين تيم با اعتماد به نفس بازي کردند.
وي افزود: بازي خوب پرسپوليس مقابل السد قطر به دليل آرامشي است که يحيي گلمحمدي به تيم داده و بازيکنان همگي با غيرت و تعصب مثال زدني در ديدار با السد بازي کردند. البته پرسپوليس ميتوانست بيش از يک گل به السد قطر بزند و فرصتهاي گلزني زيادي روي دروازه اين تيم خلق کردند.
کرمانيمقدم در مورد اينکه پرسپوليس در مرتبه قبلي که فيناليست آسيا شد همين تيم السد را شکست داده بود، گفت: شک نکنيد اين فصل هم پرسپوليس ميتواند به فينال آسيا برسد. پرسپوليس اکنون اعتماد به نفس و شخصيت قهرماني در آسيا را هم پيدا کرده است و اين مرتبه پرسپوليس در آسيا قهرمان خواهد شد.
پيشکسوت پرسپوليس در مورد اينکه کدام يک بازيکنان پرسپوليس بهترين بازيکن ميدان بود اظهار داشت: تمام نفرات تيم خوب و عالي بازي کردند. خط دفاع پرسپوليس بينقص و بدون اشتباه بازي کرد. با اين حال اگر بخواهيم فقط يک بازيکن را از تيم پرسپوليس به عنوان برترين انتخاب کنيم بايد از عيسي آلکثير را نام ببريم. او در خط حمله عالي دويد و خوب کار کرد و در نهايت هم توانست گل برتري سرخپوشان را بزند.