از علیپور تا عبدی با گلهای طلایی

ورزش 3/ در صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا بار ديگر ردپاي بازيکني از روستاي قراخيل ديده ميشود.
بعد از دو سال بار ديگر پرسپوليس موفق به صعود به فينال ليگ قهرمانان آسيا شد. جايي که در فصل 2018 و عليرغم تمام مشکلات، کمبود بازيکنان و محروميت نقل و انتقالات اين پرسپوليس با هدايت برانکو ايوانکوويچ بود که موفق به صعود تاريخي به فينال شد.
اينبار هم سرخها و البته با هدايت يحيي گل محمدي بعد از دو فصل بار ديگر توانستند صعود به فينال را بچشند. نکته جالب توجه گلزني دو مهاجم قراخيلي پرسپوليس و دستيابي به سهميه حضور در فينال بود.
در سال 2018 که بازيها به صورت رفت و برگشت برگزار ميشد، شاگردان برانکو ايوانکوويچ که البته به دليل محروميت از جايگاه ويژه عملکردش را تحت نظاره نشسته بود، با گل دقايق پاياني علي عليپور در استاديوم جاسم بن حمد موفق به شکست حريف شدند و در بازي برگشت نيز با تساوي يک يک راهي فينال شدند.
در سال 2020 نيز آنها در شرايطي گام به اين استاديوم گذاشته بودند که ساعاتي قبل از بازي با خبر محروميت عيسي آل کثير به عنوان برترين گلزن خود در شوک فرو رفته بودند. اين موضوع باعث شد تا يحيي گل محمدي اينبار به مهدي عبدي اعتماد کند. مهاجم جوان و قراخيلي سرخپوشان که اينبار جور علي عليپور که پيش از اين مسابقات از تيم جدا شده بود را کشيد و توانست تيمش را به گل تساوي برساند و در نهايت سرخها با پيروزي در ضربات پنالتي راهي مرحله بعدي شوند.