همین یزله پرسپولیس را برنده کرد

ورزش 3/ زدن پنالتي اول و پنجم به خصوص در بازيهايي نظير پرسپوليس و النصر که تاريخي هسستند، کار بسيار دشواري است.
پرسپوليس نيمه دوم را با تمام وجودش و با نمايش تحسين برانگيز مدافعانش به خصوص دو دفاع ميانياش 10 نفره به وقتهاي اضافي برد تا اميدوار به پيروزي در ضربات پنالتي باشد؛ ضرباتي که در آخرين ضيافت براي پرسپوليس خوب تمام نشده بود.
در ورزشگاه جاسم بن حمد اما کنعاني زادگان که يکي از کليديترين بازيکنان پرسپوليس در مسير رسيدن به فينال آسيا طي بازي هاي اخير بود، براي زدن ضربه آمد؛ از زماني که او گام هايش را از وسط زمين تا رسيدن به نقطه پنالتي برميداشت، استرس زيادي ميان تمام کساني که بازي را تماشا ميکردند، هواداران پرسپوليس و تمام اعضاي کادر تيم، حاکم شده بود.
کنعاني پس از چند ثانيه به نقطه پنالتي رسيد ولي برد جونز گلر استراليايي النصر هنوز به چارچوب نيامده بود تا استرسها بيشتر هم بشود ولي مدافع مياني پرسپوليس که شايد در حال سپري کردن بهترين روزهاي دوران فوتبال خود تا اين لحظه از زندگي خود است، تصميم بسيار خوبي براي زدن اولين ضربه گرفت؛ او با بغل پاي راست ضربه خود را با شدت مناسبي به سمت چپ دروازه بان النصر فرستاد و تمام فشاري که روي پرسپوليسيها بود به يکباره رخت بربست.
اين البته پايان کار کنعانيزادگان که در طول بازي به همراه خليل زاده شب بسيار سختي را براي حمدالله مهاجم مراکشي النصر رقم زدند، نبود و بلافاصله پس از باز کردن دروازه برند جونر که به سمت توپ هم حرکت کرده بود، با رقص يزله که حالا امضاي شاديهاي او به شمار ميرود، روحيهاي مثال زدني را به تيم و ساير بازيکناني که براي زدن پنالتي انتخاب شده بودند، تزريق کرد.
شايد در واقع با همين شادي سبکبالانه بود که فرصت همه پنالتي هايشان را گل کردند و حتي فرصت به عبدالرزق ستاره النصر براي زدن پنالتي پنجم تيمش نکشد، تا کنعاني روز خوب خود را در خط دفاعي با اين پنالتي و رقص بعديش کامل کرده باشد.