نماد آخرین خبر

چالش رئیس با مدیر کل!

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
چالش رئیس با مدیر کل!

آخرين خبر/ چند روز قبل شاهد برگزاري مجمع فوق‌العاده هيئت جانبازان و معلولان خراسان رضوي بوديم که منجر به برکناري رئيس هيئت مربوطه شد. به جرات مي‌توان گفت که در چند دهه اخير ورزش خراسان، شاهد چنين اقدامي در هيچ کدام از هيئت‌هاي ورزشي نبوده‌ايم و اگر بوده به تعداد انگشتان يک دست هم نمي‌رسد اما نکته جالب توجه اين است که همه اعضاي مجمع راي به برکناري رئيس هيئت داده‌اند؛ اقدامي که هنوز دليل قاطع و محکمه‌پسندي براي برکناري رئيس هيئت ارائه نشده و اين‌که همه اعضاي مجمع راي به برکناري يک رئيس هيئت مي‌دهند، خودش جاي سوال دارد. جالب‌تر اين‌که در زمان برگزاري مجمع سخناني بين محمدي‌فر، رئيس سابق هيئت جانبازان و معلولان و فتاحي، مدير کل ورزش‌وجوانان رد و بدل شد که حکايت از موضوعات پشت‌پرده دارد. البته در همين ابتداي گزارش اضافه کنيم که در اين مطلب اصلا قصد جانبداري از هيچ شخصي را نداريم و فقط به دنبال احقاق حق جامعه ورزشي هستيم. اگر واقعا اداره کل ورزش‌وجوانان دلسوز ورزشکاران است و اين‌که قصد برخورد با هيئت‌هاي ورزشي کم‌کار را دارد، خيلي ارزشمند است که در اين زمينه هيئت‌هاي ورزشي کم‌کار زيادي داريم که در سال‌هاي اخير متاسفانه هيئت‌هاي ورزشي زنگ تفريح برخي از افراد شده و به دنبال منافع شخصي خودشان هستند تا اين‌که دلشان براي ورزش استان بسوزد. اميدواريم به بهانه اين حرکت که اسمش را تحول بگذاريم، شاهد تغييرات ادامه‌دار در برخي از هيئت‌هاي ورزشي کم‌کار باشيم نه اين‌که يک فردي رئيس هيئت شود و در سال چهارم مديريت هم بدون اين‌که ارزيابي شود، خداحافظي کند. در ادامه بخشي از سخنان مدير کل ورزش‌وجوانان و رئيس سابق هيئت جانبازان و معلولان که در مجمع فوق‌العاده عنوان شده تقديم مخاطبان مي‌شود.

 داستان بيرون کردن از اتاق!
به گزارش ايسنا، رئيس سابق هيئت جانبازان و معلولان خراسان رضوي با بيان اين‌که زيرساخت‌هاي اين هيئت مناسب نيست، گفت: «از مديرکل ورزش‌‌وجوانان استان تقاضا کردم با برگزاري مجمع فوق‌العاده موافقت کند تا آبروي ورزش خراسان رضوي بيش از اين نرود اما او مرا از اتاقش بيرون کرد.» مجيد محمدي‌فر افزود: «يک روز اشتباه کردم و از سر دلسوزي به اتاق مديرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوي رفتم. آن روز به آقاي فتاحي گفتم با توجه به انتقاد رسانه‌ها و مشکلات اقتصادي مديرکل قبلي و بازداشت وي، شخص شما بهتر است با اين موضوع کنار آمده تا آبروي ورزش خراسان رضوي در کشور نرود و سابقه تخلف در خراسان رضوي بيش از اين رقم نخورد و حرمت ورزشکاران خراساني در افکار عمومي حفظ شود. در حالي که با مديرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوي رفتار خوبي داشتم اما اين حرف‌ها باعث ناراحتي وي شد و مرا از اتاقش بيرون کرد. فرداي همان روز آقاي هراتي، دبير هيئت استعفا داد. متن اعتراضي که اعضاي مجمع نوشته‌اند را او نوشته است.» وي يادآور شد: «از روزي که به هيئت جانبازان و معلولان خراسان رضوي آمدم، زيرساخت‌هاي اين هيئت براي ورزشکاران جانباز و معلول مناسب نبود و به دنبال مصوبه‌ عدم پرداخت اجاره‌بها رفتم. برخي از اعضاي مجمع گفتند با دم شير باز مي‌کنم. ۱۸۰ميليون تومان اجاره‌بها درآمد براي اداره کل ورزش‌وجوانان خراسان رضوي بود و اگر به دنبال تداوم حضورم در هيئت بودم، نبايد به آن دست مي‌زدم اما اين پول را حق ورزشکاران مي‌دانستم.» وي در رابطه با عدم پرداخت حقوق کارکنان هيئت گفت: «پيش از کرونا حقوق کارکنان را پرداخت مي‌کردم. در دوران شيوع کرونا چگونه مي‌توانم حقوق بپردازم؟ در ازاي آن از شهرداري مجوزي گرفتم تا ۵۰ميليون تومان دريافت کنم که آن را پرداخت نکردند. شهرداري به صراحت اعلام کرد که پس از برگزاري مجمع آن مبلغ را پرداخت خواهد کرد.»
 مجمع فوق‌العاده به درخواست اعضا
همچنين مديرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوي درباره برگزاري مجمع فوق‌العاده گفت: «برگزاري مجمع فوق‌العاده هيئت جانبازان و معلولان خراسان رضوي به درخواست اعضاي مجمع صورت گرفته و در آن دخالتي نداشته‌ام. هيئت جانبازان و معلولان يکي از هيئت‌هاي بزرگ ورزشي است که براي خراسان رضوي افتخارات زيادي کسب کرده است. يکي از دلايل حساسيت اعضاي مجمع بر عملکرد اين هيئت همين موضوع است و آن‌ها در بيان اين انتقادات از حق قانوني خود استفاده کرده‌اند.» فرزاد فتاحي با اشاره به صحبت‌هاي محمدي‌فر در خصوص اين‌که شخص مديرکل او را از اتاقش بيرون کرده، افزود: «از آقاي مجيد محمدي‌فر هميشه به عنوان يک انسان صادق ياد کرده‌ام و هيچ موقع مشکلي با او نداشته‌ام اما صحبت‌هايش در اين خصوص را تکذيب مي‌کنم.» وي ادامه داد: «اگر حتي يک بار صحبتي از جانب من و يا معاونانم به صورت تلفني يا حضوري در رابطه با برگزاري مجمع فوق‌العاده با اعضا شده، روز قيامت مديون خواهيم بود. حتي يک بار با اعضاي مجمع صحبت نکرديم که عليه آقاي محمدي‌فر صحبت کنند. تمام کارهاي ما در حمايت از هيئت جانبازان و معلولان خراسان رضوي بوده و هر کاري لازم بوده براي هيئت انجام داده‌ايم.» فتاحي گفت: «آقاي محمدي‌فر مقابل اعضاي مجمع دست روي قرآن بگذارد و بگويد که آيا تاکنون براي مشکلاتي که امروز بيان کرد به اتاقم آمده‌ يا خير؟ او شايد ۱۰ بار به اتاقم آمده باشد اما براي اين مسائل يک بار هم به اتاقم مراجعه نکرده است. آنقدر ادب دارم که رئيس هيئت خودم را از اتاقم بيرون نکنم.» مديرکل ورزش‌وجوانان خراسان رضوي تصريح کرد: «مجموعه ۱۵خرداد سال‌هاست در اختيار جانبازان و معلولان خراسان رضوي است. افراد قديمي شاهد هستند که در 2 سال گذشته حتي براي يک مورد هم در کار اين مجموعه دخالت نکرده‌ايم. در دوره مديريت آقاي هادي رضايي، رئيس اسبق هيئت جانبازان و معلولان خراسان رضوي به لحاظ مالي هيچ مشکلي نداشتيم. بخشي از مجموعه ورزشي ۱۵خرداد و ساير مجموعه‌ها از نيمه اسفند به دليل شيوع کرونا تعطيل بوده‌اند اما بابت اجاره اين مجموعه يک ريال هم نگرفته‌ايم.» فتاحي يادآور شد: «مطابق دستور استانداري قرارداد 3 ساله منعقد کرديم. استخر سجاد را با قيمت پايه کارشناسي سالانه ۷۵۰ميليون تومان اجاره داديم اما به دليل رعايت قوانين تمام مجموعه ۱۵خرداد اعم از استخر، زمين‌هاي فوتبال و سالن‌هاي ورزشي را با قيمت پايه کارشناسي ۱۸۰ميليون تومان اجاره داديم. حتي در حال پيگيري هستيم که اين مجموعه را به طور رايگان به جانبازان و معلولان اجاره دهيم. تمام پولي هم که برگشت مي‌خورد در محل هيئت هزينه مي‌شود.» وي افزود: «طبق قراردادي که با هيئت جانبازان و معلولان منعقد کرده‌ايم، فقط 2 فقره چک آن وصول شده و مابقي آن وصول نشده است. چندين بار به آقاي محمدي‌فر تاکيد کرديم که با اداره کل ورزش‌وجوانان استان قرارداد منعقد کند اما هيچ کدام از اين موارد انجام نشده است.»


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد