نماد آخرین خبر

برنامه آرسن ونگر برای یورش به اوت دستی و آفساید

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
برنامه آرسن ونگر برای یورش به اوت دستی و آفساید

ورزش 3/ آرسن ونگر که حالا رئيس واحد توسعه جهاني فوتبال در فيفا است مي‌گويد مي‌خواهد پرتاب دستي اوت را با شليک توپ با پا جايگزين کند.
آرسن ونگر سرمربي افسانه‌اي آرسنال که اين روزها به عنوان رئيس واحد توسعه جهاني فوتبال در فيفا فعاليت مي‌کند مي‌گويد اميدوار است بتواند با تغيير قانون پرتاب اوت ترتيبي بدهد تا بازيکنان به جاي پرتاب اوت با دست بتوانند توپي که وارد اوت شده را با ضربه پا به جريان بازي برگردانند. ونگر مي‌گويد اين تغيير انقلابي بزرگ در فوتبال بوجود خواهد آورد.
ونگر همچنين مي‌گويد براي تغيير قانون آفسايد هم برنامه‌هايي دارد تا به مهاجمين براي زدن گلهاي بيشتر کمک کند.
ونگر در توضيح علت تمايلش براي تغيير قانون پرتاب اوت دستي مي‌گويد اين قانون در اواخر هر بازي به ضرر تيمي است که حمله مي‌کند. او در اين باره گفت: " من مي‌خواهم قانون پرتاب اوت دستي را تغيير دهم. پنج دقيقه قبل از پايان بازي پرتاب اوت بايد به نفع شما باشد ولي در شرايط فعلي ده بازيکن حريف در جريان بازي هستند ولي شما به عنوان تيم حمله کننده فقط 9 بازيکن آزاد داريد. آمار نشان مي‌دهد در اين موقعيت‌ها از هر ده موقعيت هشت موقعيت براي تيم حمله کننده از دست مي‌رود".
آرسن ونگر در ادامه گفت: " به جاي اين قانون تيم حمله کننده بايد بتواند به جاي پرتاب دستي توپ را با پا به زمين برگرداند".
ونگر در توضيح علت تمايش به تغيير قانون آفسايد هم گفت: " در حال حاضر آفسايد زماني اتفاق مي‌افتد که بخشي از بدن شما که مي‌توانيد با آن گل بزنيد از بدن مدافع آخر جلوتر باشد. من مي‌خواهم قانون را طوري تغيير بدهم که حتي اگر يکي از اعضاي بدن مهاجم از بدن مدافع جلوتر نباشد آفسايد اعلام نشود. اين به شدت به نفع مهاجمين خواهد بود چرا که مدافعين را مجبور مي‌کند جلوتر بازي کنند".


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره