پرسپولیس را به دادکان بسپارید

طرفداري/ پيشکسوتان پرسپوليس از محمد دادکان براي رياست باشگاه پرسپوليس حمايت کردند.
پيشکسوتان پرسپوليس طرح تشکيل هيات مديره اتحاد سرخ را به وزير ورزش و جوانان پيشنهاد کرد.
در اطلاعيه شرکت پيشکسوتان کهن پرسپوليس آمده است:
نظر به اين که در اين برهه حساس، پرسپوليس بيش از هر زماني به اتحاد، آرامش و وفاق نياز دارد، پيشکسوتان پرسپوليس به وزارت ورزش پيشنهاد مي کنند با دعوت از دکتر محمد دادکان چهره مورد وثوق هواداران، قدم بلندي در راه تشکيل يک هيات مديره قدرتمند بردارند.
پرسپوليس که اينک سزاوارانه به يک قدمي قهرماني آسيا رسيده، در اين روزهاي حساس بايد به دست بزرگان خود اداره شود، بزرگاني که دل در گروي سربلندي پرسپوليس دارند و در اين راه، جان داده اند و مي دهند. از دکتر سلطاني فر که تمايل به حفظ موقعيت ممتاز باشگاه پرسپوليس به عنوان سند افتخار و اعتبار فوتبال ايران دارد، تقاضا مي شود در اين مقطع با پيشنهاد قبلي دکتر دادکان موافقت فرمايند، به اين شکل که هيات مديره اي پنج نفره متشکل از دو مدير مورد اعتماد وزارت ورزش، محمد دادکان و يک فرد موردنظر ايشان و علي پروين به عنوان عضو مرضي الطرفين تشکيل شود و اين گروه پنج نفره که قطعا همزمان مورد اعتماد و حمايت هواداران فهيم پرسپوليس و جامعه ورزش خواهند بود، به دغدغه هاي خانواده بزرگ پرسپوليس پايان دهند.
اميد است وزير محترم ورزش اين بار به حرف استخوان خرد کرده هاي پرسپوليس توجه فرمايند و پرسپوليس را به خانواده بزرگ سرخ ها بسپارند.
اميد که اين فرصت مناسب براي تشکيل سرخ ترين اتحاد ايران، مغتنم شمرده شود و پرسپوليس را مرداني که هم تخصص دارند و هم تعهد و شناسنامه اين باشگاه هستند، اداره کنند.