بزیک: شجاع میتوانست بهتر جدا شود

ورزش 3/ بازيکن سابق پرسپوليس مي گويد فرقي نميکند چه کسي مديرعامل اين تيم شود زيرا بعد از شش ماه در هر حال عوض خواهد شد.
ادموند بزيک در خصوص استعفاي رسول پناه گفت: من فکر مي کنم او دير هم استعفا داد زيرا دوره شش ماهاش تمام شده بود و بايد مي رفت! چون هرکس که مديرعامل پرسپوليس ميشود ۶ ماه بيشتر دوام نميآورد و در نهايت با انجام يک سناريو خداحافظي کرد. مسئولان منتظرند ببينند اين تيم چه زماني نتيجه ميگيرد و بعد کاري مي کنند که مديران استعفا دهند. به غير از آقاي گرشاسبي که حداقل ثبات داشت در زمان مديريت افراد ديگر فقط بدهي بود که اضافه ميشد. من نميدانم مديريت پرسپوليس چه چيزي دارد که همه دوست دارند مدير شوند با اين که همه ميدانند اين تيم بدهي دارد. شايد آقاي رسول پناه مدير خوبي بود اما به درد فوتبال نميخورد.
او در پاسخ به اين سوال که به نظرش چه کسي مي تواند مديرعامل جديد پرسپوليس شود ادامه داد: بايد قرعه کشي کنند تا يک اسم در بيايد! اصلا پرسپوليس به مسرپرست نيازي ندارند مي توانند يک حسابدار بياورند تا پول همه را بدهد! فکر ميکنم مديريت پرسپوليس براي خودش يک معما است. ما هم که ياد گرفته ايم هميشه بگوييم همه چيز گل و بلبل است و تعريف کنيم. ۵ تيم بدهي دارند اما آنقدر تيم هاي خوبي هستند که سازمان ليگ نميتواند بگويد بازي نکنيد چون آنها اجازه گفتن چنين چيزي را ندارند و به بقيه تيم ها هم نمي توانند فشار بياورند .آن وقت يکي دو تيم با لابي اي که دارند باعث ميشوند بازي ها سه هفته عقب بيفتد . اگر از کودک ۵ ساله هم بپرسيد مشکل فوتبال ما چيست او ميگويد بايد به روي پايه ها کار کنند که هيچ کس هم اين کار را نميکند.
بازيکن سابق پرسپوليس در خصوص انتقال جنجالي محمد نادري به استقلال عنوان کرد: آخرين دستاورد رسول پناه هم همين بود! مي توانستند توافق کنند، من نميگويم بازيکن حق ندارد جابجا شود به هر حال آينده اش است اما فکر ميکنم عجولانه تصميم گرفت و اگر به تيم ديگري مي رفت بهتر بود همه اين ها به نوع قرارداد بستن مديران برميگردد.
بزيک در پايان در خصوص جدايي شجاع خليل زاده نيز افزود: وقتي در متن کار نيستم نميتوانم نظر بدهم. شجاع هم زحمت کشيد ،فکر ميکنم کمي آزرده بود براي همين هم جدا شد. درست است که بازيکن بايد به فکر زندگي شخصياش باشد اما او مي توانست تا نيم فصل صبر کند و در فينال آسيا حضور پيدا کند اما با همه اينها نمي شود خوردهاي گرفت. فقط ميتوانم بگويم شجاع ميتوانست با شرايط بهتري از پرسپوليس جدا شود.