پورعلیگنجی برگشت، خط دفاع محکم شد

ورزش 3/ بازگشت مرتضي پورعلي گنجي به اردوي تيم ملي خبر خوبي براي دوستداران فوتبال در ايران خواهد بود.
مرتضي پورعليگنجي يکي از ستاره هاي تاثيرگذار تيم ملي فوتبال در سالهاي گذشته بوده است. او که در تورنمنت هاي مهم ملي در ترکيب تيم ملي خوش درخشيده، حالا براي اولين بار از زمان حضور اسکوچيچ در تيم ملي در اردوي تيم ملي حضور يافته است.
پورعلي گنجي در اردوي قبلي تيم ملي که براي ديدار با ازبکستان تشکيل شده بود، به دليل مصدوميت غايب بود اما در اين اردو با نظر اسکوچيچ به تيم ملي فراخوانده شده تا در بازي دوستانه با تيم ملي بوسني به ميدان برود.
مدافع ايراني که مدتي است که شنژن چين پيوسته، انگيزه زيادي دارد تا در بازگشت از مصدوميت دوران طلايي اش را در ترکيب تيم ملي ايران تکرار کند. اگرچه اسکوچيچ به غير از پورعلي گنجي در پست دفاع وسط مجيد حسيني، حسين کنعانيزادگان، عارف غلامي و شجاع خليل زاده را نيز به تيم ملي دعوت کرده اما بي ترديد با توجه به تجربه اي که پورعلي گنجي از حضور در جام جهاني و جام ملت هاي آسيا دارد، او مرد شماره يک خط دفاع تيم محسوب ميشود.
از طرف ديگر نمايش هاي خوبي که پورعلي گنجي در سال هاي گذشته داشته، هواداران فوتبال را نيز راضي کرده و بي ترديد بازگشت او به اردو خبر خوبي براي دوستداران فوتبال محسوب ميشود. قطعا اسکوچيچ نيز روي پورعلي گنجي براي مسابقات دوستانه و ديدارهاي مقدماتي جام جهاني 2022 قطر حساب ويژهاي باز کرده است.