عالیشاه به کدام کمیته انضباطی باشگاه پرسپولیس میرود؟

مهر/ باشگاه پرسپوليس هنوز اعضاي کميته انضباطي خود را براي رسيدگي به تخلفات اعضاي اين تيم تعيين نکرده است.
يحيي گل محمدي سرمربي پرسپوليس پس از غيبت اميد عاليشاه در جلسه تمريني جمعه گذشته اين تيم قبل از بازي با صنعت نفت آبادان وي را از جمع هم تيميهاي خود براي حضور در اردو خط زد تا شانسي براي بازي کردن در هفته دوم رقابتهاي ليگ برتر نداشته باشد.
عاليشاه که به دليل اعتراض به حضور در جمع ذخيرههاي پرسپوليس با گل محمدي مشکل پيدا کرده در اختيار کميته انضباطي اين باشگاه قرار گرفته است.
کاپيتان دوم سرخپوشان پايتخت در حالي در اختيار باشگاه قرار گرفته است که هنوز خبري از انتخاب اعضاي کميته انضباطي توسط جعفر سميعي مديرعامل سرخها نيست.
پيش از اين مهدي رسول پناه سرپرست باشگاه پرسپوليس کميتهاي سه نفره را براي رسيدگي به تخلفات اعضاي تيم در نظر گرفته بود که با رفتن او و جدايي مهرداد هاشمي و استعفاي علي رغبتي نياز به تعيين افراد جديد از سوي مديرعامل جديد سرخهاست.
تيم فوتبال پرسپوليس، ساعت ۱۶:۲۰ امروز با صنعت نفت آبادان در هفته دوم رقابتهاي ليگ برتر در ورزشگاه آزادي بازي ميکند. اين ديدار همچون ساير بازيهاي فوتبال باشگاهي کشور به دليل جلوگيري از شيوع ويروس کرونا بدون حضور تماشاگر در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود.