نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

فکری: آنهایی که آبرویم را بردند نمی‌بخشم

منبع
تسنيم
بروزرسانی

تسنيم/ سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: نياز به سه امتياز اين بازي داشتيم.
محمود فکري پس از برتري يک بر صفر تيم فوتبال استقلال مقابل ماشين‌سازي تبريز در هفته سوم ليگ برتر گفت: از تک تک بچه‌ها تشکر مي‌کنم. در بازي‌هاي اول هنوز تيم‌ شکل خودش را پيدا نکرده ولي نياز به گرفتن سه امتياز داريم. با بازي سخت هفته گذشته نياز بود اين هفته سه امتياز را بگيريم. با توجه به اينکه حريف بازي بسته را انجام مي‌داد، ايجاد فرصت براي ما سخت بود. اواخر نيمه دوم موقعيت‌هايي را بوجود آورديم.
وي افزود: هم در نيمه اول و هم در نيمه دوم صحنه‌هايي رخ داد که بايد کارشناسان داوري درباره دو صحنه مشکوک به پنالتي نظر دهند. اگر دقت مي‌کرديم، مي‌توانستيم بيشتر از موقعيت‌هاي‌مان استفاده کنيم. اميدوارم بازي‌هاي بعد هماهنگ‌تر بازي کنيم.
سرمربي تيم فوتبال استقلال درباره حواشي بازي با فولاد خوزستان گفت: ناظر و داور چهارم نبايد فضا را به مربيان هر دو تيم بدهند که بي‌احترامي کنند تا کار به جايي برسد که حرفي از طرف کسي زده شود. ما نبايد دنيال اين داستان‌ها باشيم. فوتبال ورزش جوانمردانه است و اگر بخواهيم تحريک و توهين کنيم و فضاي بدي بوجود بياوريم، کار ناجوانمردانه‌اي صورت مي‌گيرد.
فکري تصريح کرد: کساني که باعث شدند الفاظي را به کار ببرم و آبرويم برود را نمي‌بخشم و آنها را به خدا واگذار مي‌کنم. کساني که وارد بازي ناوجوانمردانه شدند و از افراد فيلم مي‌گيرند و پخش مي‌کنند را نمي‌بخشم. اميدوارم با اين افراد برخورد شود. بابت صحبتي که انجام دادم و از کساني که آن الفاظ را شنيدند، عذرخواهي مي‌کنم.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره