نماد آخرین خبر

از مسئولین برگزاری مسابقات گله دارم/ داوری مشکلی نداشت

منبع
تسنيم
بروزرسانی
از مسئولین برگزاری مسابقات گله دارم/ داوری مشکلی نداشت

تسنيم/ سرمربي تيم فوتبال صنعت نفت آبادان گفت: امروز بازي با ۱۵ دقيقه تاخير برگزار شد و نمي‌دانم با اين وضعيت داريم به کجا مي‌رويم.
سيد اکبر پورموسوي در نشست خبري بعد از ديدار تميش مقابل شهر خودرو اظهار داشت: ابتدا بايد از مسئولين برگزاري مسابقات گله‌اي داشته باشم. 20 سال از ليگ حرفه‌اي ما مي‌گذرد ولي هفته گذشته بدون درنظر گرفتن سلامتي بازيکنان بازي ما مقابل پرسپوليس برگزار شد و اصلا جان انسان‌ها را توجه نکردند و بازي را انجام دادند. امروز به خاطر يگان ويژه بازي با 15 دقيقه تاخير برگزار مي‌شود و نمي‌دانم با اين وضعيت داريم به کجا مي‌رويم.
وي ادامه داد: شرايط براي هر دو تيم بود و فرقي نمي‌کرد. اينکه در رختکن بمانيم و بگويند بازي ممکن است برگزار نشد عجيب است. بازيکنان تمرين کرده‌اند و بدن‌هاي‌شان را گرم کرده‌اند و تيم‌ها هزينه کرده‌اند ولي اين وضعيت جاي تاسف دارد. اميدوارم بعد از اين شاهد اين حرکات نباشيم.
سرمربي صنعت نفت آبادان درباره بازي گفت: خداراشکر مي‌کنيم که از اين بازي تک امتياز را گرفتيم. در نيمه دوم بر خلاف جهت بازي در حال باخت بوديم و خداراشکر توانستيم در دقايق پاياني به گل برسيم و ديديد که در دقيقه 95 نيز يک فرصت خيلي خوب را از دست داديم.
وي اشاره کرد: از بازيکنانم تشکر مي‌کنم که توانستند بعد از دريافت گل آرامش‌شان را حفظ کنند و بحث تاکتيکي را رعايت کنند و بازي باخته را با مساوي عوض کنند.
پورموسوي درباره داوري اين بازي يادآور شد: فکر نمي‌کنم داوري در اين بازي مشکل خاصي داشته باشد. صحنه پنالتي هم شک نکنيد پنالتي بود.

سرمربي تيم آبادان درباره اينکه بازيکنان اين تيم در يک صحنه بازي جوانمردانه را رعايت کردند، تصريح کرد: با اينکه در بازي عقب بوديم فيرپلي کرديم. بايد دست به دست هم دهيم تا اتفاقاتي که در هفته دوم رخ داد ديگر تکرار نشود. همانطور که آقاي فکري اشاره کرد ما همه شيعه هستيم و اين مسائل را بايد رعايت کنيم. حتي اگر ببازيم فقط در يک بازي شکست خورده‌ايم و فکر مي‌کنم 3 امتياز ارزش اين چيز‌ها را نداشته باشد.
وي اضافه کرد: با توجه به اينکه زمان بازي قبلي تا اين بازي کم بود شرايط براي ما سخت بود. در بازي قبل زير باران بازي کرديم و شکست خورده بوديم ولي سعي کرديم از لحاظ روحي و رواني تيم را آماده کنيم و فقط روز سه‌شنبه تمرين کامل داشتيم.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره