نماد آخرین خبر

اگر گواردیولا هم کنار زمین بود، کاری نمی‌توانست انجام دهد

منبع
باشگاه خبرنگاران
بروزرسانی
اگر گواردیولا هم کنار زمین بود، کاری نمی‌توانست انجام دهد

باشگاه خبرنگاران/ لطيفي در ارتباط با بازي تيم‌هاي استقلال و پيکان در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر که با تساوي به پايان رسيد، توضيحاتي را بيان کرد.
علي لطيفي، کارشناس فوتبال کشورمان و پيشکسوت باشگاه استقلال در رابطه با بازي تيم‌هاي استقلال و پيکان در چارچوب هفته چهارم ليگ برتر عنوان کرد: با توجه به اين نکته که تيم محمود فکري روي زمين بازي مي‌کند و در اين بازي مهاجم اصلي خود دياباته را هم در اختيار نداشت، ارسال از جناحين تنها روشي بود که در اين بازي براي گل زدن به تيم حريف امتحان مي‌کردند.
او ادامه داد: با توجه به روش بازي تيم پيکان که با تمامي بازيکنان خود در يک سوم دفاعي زمين خود بودند و چشم به ضد حمله داشتند، تيم استقلال چاره ديگري در اين بازي نداشت.
او گفت: هر تيم ديگري نه فقط تيم محمود فکري در مقابل تيمي مثل پيکان قرار بگيرد، چاره‌اي ندارد که هدف خود را روي گرفتن ضربات ايستگاهي و يا ارسال از جناحين بگذارد. من اعتقاد دارم در مقابل چنين تيم‌هايي نيازمند بازيکناني با خصوصيات بازي هوايي هستيم که بتوانند از ارسال‌ها استفاده کنند، اما استقلالي‌ها در اين بازي فاقد چنين ويژگي بين بازيکنان خود بودند. در کل مي‌شود گفت که بازي بدي را امروز شاهد بوديم.
لطيفي درباره مشکل گلزني تيم فوتبال استقلال در بازي‌هاي اين فصل و همچنين نبود شيخ دياباته گفت: اين مسابقه با ۲ مسابقه قبلي استقلال متفاوت بود، استقلال در بازي فولاد و خصوصا ماشين سازي، با توجه به روش بازي هجومي و مالکانه اين ۲ تيم، موقعيت‌هاي زيادي را داشت و مي‌توانست گل‌هاي بيشتري به ثمر برساند، اما اين مسابقه متفاوت بود؛ به اين دليل که پيکاني‌ها کاملا در زمين خود جمع شده بودند و به استقلالي‌ها به هيچ وجه اجازه ايجاد موقعيت را نمي‌دادند.
او ادامه داد: استقلالي‌ها در اين بازي مجبور بودند آن قدر در عرض زمين پيکان پاس کاري کنند تا بتوانند موقعيتي را با ارسال روي دروازه حريف ايجاد کنند که آن هم با توجه به نبود شيخ دياباته که در بازي هوايي بسيار متبحر است، براي استقلال در اين بازي کارگشا نبود. البته ما نمي‌توانيم به تيم مهدي تارتار ايرادي بگيريم. با توجه به تيم پر مهره‌اي که استقلال دارد، شايد اگر من هم به جاي او بودم همين روش بازي را مقابل استقلال امتحان مي‌کردم.

لطيفي درباره استفاده نکردن محمود فکري از بعضي بازيکنان جديد استقلال مثل مهدي پور و بابک مرادي عنوان کرد: البته نمي‌شود گفت که از بازيکنان جديد خود استفاده نمي‌کند، در حال حاضر مرادمند و احمد موسوي به عنوان بازيکنان اصلي در تيم بازي مي‌کند، اما اين را فراموش نکنيم که استقلال بيشترين ضربه را در فصل‌هاي گذشته از همين موضوع نداشتن هماهنگي بازيکنان جديد و قديمي تيم خورده است.
او گفت: فکري بايد از بازيکنان جديد خود، آرام آرام در ترکيب اصلي استفاده کند تا بتواند بين بازيکنان قديمي تيم و خريد‌هاي جديد خود رقابتي براي حضور در ترکيب اصلي ايجاد کند.
لطيفي درباره تاثير نبودن محمود فکري در کنار زمين به علت محروميت در بازي تيم استقلال گفت: من فکر مي‌کنم نبود سرمربي در کنار زمين براي همه تيم‌ها اثر گذار است، اما با توجه به نوع فوتبال تيم پيکان، محمود فکري که هيچ، پپ گوارديولا هم در کنار زمين بود نمي‌توانست کار چنداني را در اين بازي انجام دهد.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره