نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

خبر خوش برای استقلالی‌‌ها

منبع
تسنيم
بروزرسانی

تسنيم/ پزشک تيم فوتبال استقلال آخرين وضعيت مصدوميت بازيکنان اين تيم را تشريح کرد.
مهدي سياه‌پوش پزشک تيم فوتبال استقلال درباره آخرين وضعيت مسعود ريگي اظهار داشت: ريگي دچار دررفتگي شانه شده بود و بلافاصله در جريان بازي او را بيمارستان منتقل کرديم و دستش را جا انداختيم. اکنون هم در حال نرم دوي است و ان‌شاءالله سعي مي‌کنم زودتر از چيزي که فکرش را مي‌کنند او را به بازي‌ها برگردانيم.
وي در مورد سياوش يزداني و فرشيد اسماعيلي نيز توضيح داد: فردا دوباره از پاي يزداني MRI خواهيم گرفت و از هفته بعد نرم دوي را آغاز خواهد کرد. اسماعيلي هم دردي کهنه در زانوي پاي خود دارد و در حال فيزيوتراپي است و اميدواريم به بازي بعد او را برسانيم.
پزشک استقلال درباره مصدوميت شيخ دياباته و اينکه آيا او به ديدار دربي مي‌دسد يا خير، گفت: دياباته هم در حال مداواست. فکر نمي‌کنم هفته بعد او را داشته باشيم، اما ان‌شالله از هفته ششم او را خواهيم داشت و قطعاً به دربي مي‌رسد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره