نماد آخرین خبر

خوش‌خبر: اردوهای تیم ملی والیبال از پنجم فروردین ۱۴۰۰ آغاز می‌شود

منبع
تسنيم
بروزرسانی
خوش‌خبر: اردوهای تیم ملی والیبال از پنجم فروردین ۱۴۰۰ آغاز می‌شود

تسنيم/ سرپرست تيم ملي واليبال ايران از آغاز دوباره اردوهاي اين تيم از پنجم فروردين ماه ۱۴۰۰ خبر داد.
به نقل از سايت فدراسيون واليبال، امير خوش‌خبر درباره حضور ولاديمير آلکنو سرمربي تيم ملي واليبال ايران در تهران اظهار داشت: برنامه‌هاي فدراسيون واليبال براي آماده‌سازي ملي‌پوشان، براساس توافق انجام شده با آلکنو سرمربي تيم ملي تدوين و اجرايي خواهد شد و تا کنون خلل يا تغييري در اين برنامه‌ها ايجاد نشده است.
سرپرست تيم ملي واليبال ايران تصريح کرد: بر همين اساس، اردوهاي آماده‌سازي تيم ملي از پنجم فروردين ماه سال 1400 شروع مي‌شود و ملي‌پوشان کشورمان با آمادگي خوبي در ليگ ملت‌هاي واليبال 2021 که نخستين رويداد سال آينده واليبال ايران است، حاضر خواهند شد.
وي به هدف‌گذاري فدراسيون در بازي‌هاي المپيک توکيو اشاره کرد و گفت: اميدوارم با عملي شدن برنامه‌هاي تدوين شده، تيم قدرتمندي از واليبال ايران در بازي‌هاي المپيک توکيو حضور يابد.
خوش‌خبر ادامه داد: متأسفانه اين روزها شايعاتي مبني بر حضور نيافتن آلکنو در اردوي آماده‌سازي تيم ملي مطرح است که نادرست است و انتشار اين‌گونه اخبار کذب، آثار نامناسبي روي تيم ملي و بازيکنان اين تيم خواهد داشت که به سود واليبال و ورزش ايران نيست.
خوش‌خبر تأکيد کرد: اگر رسانه‌ها و مردم بخواهند اطلاعات و اخبار درست و دقيقي از تيم ملي واليبال ايران داشته باشند، بهترين مرجع و منبع، فدراسيون واليبال است و از رسانه‌ها نيز خواهش مي‌کنم به اينگونه شايعات دامن نزنند تا تيم ملي بدون حاشيه راهي مسابقات مهم سال آينده شود.

وي افزود: هر چه به زمان شروع برنامه‌هاي تيم ملي نزديک‌تر شويم، جزئيات آن به طور کامل از طريق سايت فدراسيون واليبال اطلاع‌رساني خواهد شد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره