جعفر سمیعی عضو هیات مدیره پرسپولیس میشود

ورزش 3/ مديرعامل کنوني پرسپوليس در شرايطي در اين پست کار را دنبال ميکند که هنوز حکم مربوط به عضويت در هيات مديره را دريافت نکرده است.
جعفر سميعي که از چندي پيش کار خود را به عنوان مديرعامل باشگاه پرسپوليس آغاز کرده، احتمالا به زودي به عضويت هيات مديره هم در خواهد آمد تا حضوري رسمي و اجراييتر در باشگاه داشته باشد.
مديرعامل جديد پرسپوليس که بعد از کنارهگيري مهدي رسول پناه به اين سمت دست يافته است، اکنون در صورتي که عضو جنجالي هيات مديره باشگاه به همکاري خود با اين باشگاه خاتمه دهد به عنوان جانشين وي کار را در هيات مديره نيز دنبال خواهد کرد.
مهدي رسول پناه که عليرغم پايان کار در سمت مديرعاملي و سرپرستي اين باشگاه، در سمت خود به عنوان رييس هيات مديره کار را دنبال ميکرد، امروز با حضور در باشگاه کارهاي اداري مربوط به پايان همکاري با باشگاه را دنبال ميکرد تا در نهايت در صورت انجام اين پروسه، جعفر سميعي کار را با حفظ سمت مديرعاملي به عنوان عضو هيات مديره هم دنبال کند.