نماد آخرین خبر

مدیران فدراسیون فوتبال در ۵ سال ۲۰ درصد هم کار نکردند

منبع
ايسنا
بروزرسانی
مدیران فدراسیون فوتبال در ۵ سال ۲۰ درصد هم کار نکردند

ايسنا/ يک عضو سابق مجمع فدراسيون فوتبال مي‌گويد هيات رئيسه فعلي اين فدراسيون در دوره اخير کمتر از ۲۰ درصد در زمينه ساختن ساختار و برنامه براي موفقيت فوتبال کار کردند.
خسرو ابراهيمي، عضو سابق مجمع فدراسيون فوتبال و مديرعامل سابق باشگاه ذوب‌آهن درباره برگزاري انتخابات فدراسيون فوتبال در اواسط اسفند و نام‌نويسي پنج چهره سرشناس براي رياست اين فدراسيون گفت: همه خوب هستند. ما نظر بد نمي‌دهيم، مگر خلافش ثابت شود. اما بايد سيستم حاکم شود. بايد يک روش و راهکار، برنامه، آيين‌نامه و دستورالعملي تدوين شود و بعد فردي که به عنوان مجري برنامه انتخاب شده، حمايت شود. نبايد کسي به راحتي برنامه‌ها را تخريب کند. بايد دستگاه نظارتي سالم و صالح برکار فدراسيون‌ها نظارت کند و ببيند راه را درست مي‌روند يا خير.
او در ارتباط با نام‌نويسي مجدد برخي از اعضاي هيات رئيسه اين فدراسيون در انتخابات در شرايطي که در پنج سال گذشته بارها در پرونده‌هاي حقوقي شکست خوردند و باعث و باني پرونده ۸ ميليون يورويي مارک ويلموتس بودند گفت: اعتقادم اين است که اگر کسي نتوانسته در دوره بلند مدتي موفق شود، نبايد وقت ديگران را نگيرد. اصلا کاري ندارم که مجمع راي مي‌دهد يا خير. خود اين افراد بايد کنار بروند. اما گروه‌هايي صاحب نفوذ زيادي در فدراسيون هستند و حتي چهره‌هايي پيدا و ناپيدا روي رفتار فدراسيون تاثير مي‌گذارند. آن‌ها هستند که تعيين مي‌کنند چه اتفاقي رقم بخورد. متاسفانه افرادي هستد که در انتخابات هم در ميان مجمع تاثير دارند و آراي نهايي را مشخص مي‌کنند.
اين عضو سابق مجمع فدراسيون فوتبال با اشاره به خودداري دولت از نظارت بر عملکرد اين فدراسيون اظهار کرد: مگر دولت پول همه استقلال، پرسپوليس و فدرسيون را نمي‌دهد؟ بايد نظارتي روي اين موارد وجود داشته باشد که آيا راه درست را مي‌روند.  بايد راهکارهايي را بگذارند که نظارت کافي و وافي وجود داشته باشد. متاسفانه برخي در فدراسيون به دولت فشار مي‌آورند که اگر دخالت کند به فيفا مي‌گويند.
ابراهيمي يادآور شد: برخي گروه‌ها وقتي نظارت دولت به ضررشان باشد نام آن را دخالت مي‌گذارند. چرا بايد عده معدودي براي فوتبال مملکت تصميم بگيرند؟ عده معدودي دست به دست هم داده‌اند و هيات‌رييسه را هم آن‌ها مشخص مي‌کنند و يک نفر از بينشان رئيس فدراسيون مي‌شود و با توصيه و سفارش روساي کميته‌ها را مشخص مي‌کنند.
او در واکنش به اينکه در نبود ساختار و برنامه مشخص، چه انتخابي مي‌تواند به فوتبال کمک کند گفت: کسي انتخاب شود که حداقل نيت درستي داشته باشد. از نظر مالي سالم باشد. کسي را داريم که نيت سالمي دارد اما کارايي او ۱۰۰ درصد نيست. براي حل اين مشکل مي‌توان از مشاورهاي عالي استفاده کرد تا کارها درست انجام شود. اگر آدم اصلح و درستي در اين انتخابات پيروز نشود، هر کاري را انجام مي‌دهد. تا وقتي ساختار درست نشود، رفتن افراد چيزي را درست نمي‌کند.

ابراهيمي با اشاره به بحث ساختار و برنامه در موفقيت سازمان‌ها گفت: الان بحث من فدراسيون فوتبال نيست بلکه يک ايرادي به سيستم مديريتي کل کشور وارد است که ما ساختار نداريم و سيستم کار نمي‌کند. با آمدن يک فرد جديد، کل يک سري اتفاقاتي مي‌افتد که اصلا معلوم نيست به نفع اين سازمان است يا خير. ما بايد سيستم کارآمد داشته باشيم و افراد به عنوان گرداننده و مجري اين سيستم باشند که از قبل تعريف شده است.
او با بيان اينکه بايد براي فدراسيون فوتبال برنامه دراز مدت تعيين شود، گفت: بايد از هر حيث يک برنامه و منشور برا ارتقاي سطح فوتبال کشور وجود داشته باشد که يک فرد مجري آن قوانين باشد. نمي‌توانيم نظام فدراسيون فوتبال در کشوتري گسترده با جمعيتي ۸۵ ميليون نفري را به دست يک نفر بدهيم و بگوييم چرا اين کار را نکرده يا کاري را انجام داده است. بايد يک کار زيربنايي و اساسي انجام شود.
اين عضو سابق مجمع فدراسيون فوتبال با تاکيد بر اينکه يک نفر نبايد براي کل فوتبال تصميم بگيرد اظهار کرد: براساس ورودي و خروجي بايد آيين نامه و دستورالعمل داشته باشيم و يک گروه کارها را انجام دهد. وضعيت بايد به گونه‌اي باشد که با ورود يک چهره جديد، خدشه‌اي به برنامه‌ها وارد نشود. نبايد سيستم طوري تعريف شود که يک نفر به تنهايي سرمربي تيم ملي را تعيين کند و کسي را بياورد که سرمربي تيم ملي نپال هم نبوده است.
ابراهيمي خاطرنشان کرد: امروزه مديريت در عرصه جهاني متکي به فرد نيست. مديريت به صورتي گروهي شده و ۵۰ سال است که در دنيا به همين منوال پيش مي‌رود. مثلا در فدراسيون از رئيس تا دربان ساختمان بايد مديريت را انجام دهند.
او در واکنش به اينکه فدراسيون فوتبال و هيات رئيسه در پنج سال گذشته تا چه حد توانستند در زمينه ايجاد ساختار و برنامه موفق ظاهر شوند تاکيد کرد:فدراسيون بيست درصد هم موفق نبود چون دليل اصلي ناپاکي در فوتبال است. اگر اين موضوع را درست نکنيم، به هيچ جايي نمي‌رسيم. اخيرا شاهد بوديم که اسنادي مبني بر شرط‌بندي در مسابقات فاش شد. دلالي‌هايي مي‌شود که بايد راهکاري براي ريشه کن شدن اين مسائل وجود داشته باشد. فدراسيون نبايد نقش پليس را بازي کند که به همه بگويد اگر موضوعي هست، شکايت کنيد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد