نماد آخرین خبر

قرارداد افشا شده، شوخی نیست!

منبع
خبر ورزشي
بروزرسانی
قرارداد افشا شده، شوخی نیست!

خبر ورزشي/ رئيس پيشين باشگاه بارسلونا اين موضوع را که او عامل انتشار جزئيات قرارداد نجومي ليونل مسي بوده است، رد کرد.
انتشار جزئيات قرارداد ليونل مسي با بارسلونا توسط روزنامه «موندو ‌دپورتيوو» اسپانيا که فاش کرد اين بازيکن آرژانتيني از سال ۲۰۱۷ تا پايان قراردادش در سال ۲۰۲۱ رقمي بالغ بر ۵۵۵ ميليون يورو حقوق و پاداش خواهد گرفت، جنجال بزرگي در دنياي فوتبال به راه انداخته و واکنش‌هاي متفاوتي نسبت به اين موضوع صورت گرفته است. در حالي که برخي پرداخت چنين رقمي را حتي به مسي در وضعيت مالي بحراني باشگاه بارسلونا نادرست مي‌دانند، برخي ديگر او را به خاطر خدماتش و افتخارآفريني‌هايي که در نوکمپ انجام داده است، کاملاً لايق اين حقوق و پاداش‌ها دانسته‌اند. در اين ميان بازار شايعات هم درباره عوامل افشاي مفاد قرارداد مسي داغ بوده و در يکي از آنها خوسپ ماريا بارتومئو رئيس مستعفي باشگاه بارسلونا عامل انتشار اين قرارداد معرفي شده است، موضوعي که خودش آن را رد مي‌کند.
بارتومئو در گفت‌وگوي زنده با برنامه تلويزيوني Esport۳ اسپانيا در واکنش به متهم شدنش به افشاي جزئيات محرمانه قرارداد مسي گفت: اين يک مسئله بسيار جدي است و افشار جزئيات قراردادهاي حرفه‌اي بازيکنان کاملاً غيرقانوني است. حرف زدن در تلويزيون و متهم کردن اين و آن کار آساني است، اما اينجا ديگر جاي شوخي کردن نيست، چون اينطوري کار به دادگاه و مقامات قضايي کشيده مي‌شود. بدون شک، لئو استحقاق حقوقي که مي‌گيرد را دارد، هم از نظر حرفه‌اي و هم از جنبه مسائل تبليغاتي و بازرگاني و اگر دردسرهاي به وجود آمده در نتيجه شيوع کرونا برطرف شود، بارسلونا بدون هيچ مشکلي مي‌تواند اين رقم را به او بپردازد.
انتشار جزئيات قرارداد مسي، خشم مسئولان باشگاه بارسلونا و خود اين بازيکن را به همراه داشته است و هر دو طرف وکلاي خود را براي شکايت از عوامل اين ماجرا مأمور کرده‌اند. گفته مي‌شود که بارتومئو يکي از کساني است که مسي قصد دارد از آنها شکايت کند.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره