انتقادات بیپروای پرز از رئیس یوفا

ورزش 3/ رئيس رئال مادريد در مصاحبه با نشريه آاس به انتقاد شديد از اتحاديه فوتبال اروپا پرداخت.
جنجالي ترين اتفاق دنياي فوتبال طي ماه هاي اخير جايي رخ داد که 12 باشگاه اروپايي خبر از شکل گيري مسابقاتي به نام سوپرليگ دادند؛ اتفاقي که عصبانيت نهادهاي مختلف از جمله يوفا و فيفا را به همراه داشت اما شايد مهمتر از همه هواداران بودند که به شکل جدي مخالفت خود را با برگزاري اين تورنومنت نشان دادند.
در واقع همين اعتراضات تاثير زيادي داشت تا 9 باشگاه انصراف خود را از حضور در سوپرليگ اروپايي اعلام کرده و پرونده اين مسابقات خيلي زود بسته شود. فلورنتينو پرز رئيس باشگاه رئال مادريد، يکي از حاميان اصلي اين پروژه به حساب مي آمد و رياست آن را بر عهده داشت.
او اما همچنان معتقد است اين پروژه کاملا منتفي نشده بلکه به حالت تعليق درآمده و باشگاه هاي موسس در فکر راهکارهايي براي اصلاح پروژه هستند.
پرز در مصاحبه با نشريه آاس گفت:« سوپرليگ بهترين پروژه ممکن و براي خارج کردن فوتبال از بحران برنامه ريزي شده است. فوتبال به شکل وخيمي زخمي شده و از لحاظ اقتصادي غرق شده است و معتقدم بايد با مقطع کنوني خودش را وفق دهد.
سوپرليگ بر خلاف تصورات بر ضد ليگ هاي داخلي نيست و هدفش تزريق پول به فوتبال در همه جاي دنياست. سوپرليگ باعث جذاب تر شدن فوتبال خواهد شد. معتقدم فرمت جديدي که يوفا براي ليگ قهرمانان مطرح کرده، حتي از فرمت فعلي هم بهتر نيست، پس چطور مي تواند باعث نجات فوتبال شود؟ اگر هم قرار به اجرايش باشد، نبايد به 2024 موکول شود.»
پرز ادامه داد:« فقط در بين ماه مارس و مي 2020، باشگاه هاي موسس سوپرليگ 650 ميليون يورو ضرر اقتصادي متحمل شدند و فصل جاري که کاملا بدون تماشاگر برگزار شده را مي توانيد حدس بزنيد که ضرر اقتصادي چقدر خواهد بود. حدس من چيزي بين 2 تا 3 ميليارد يورو در مجموع است. يا کاري به شکل فوري انجام خواهيم داد يا خيلي از باشگاه ها در اين بحران مي سوزند.»
چراغ سبز يوفا به سيتي و پي اس جي:« بدون درآمد چه کاري مي توان انجام داد؟ از يک سو بايد قوانيني مکتوب و جدي براي رعايت فيرپلي مالي وجود داشته باشد تا رقابت پاياپاي باشد و بتوانيم با باشگاه هايي مثل سيتي و پي اس جي که يک دولت پشت خود دارند مبارزه کنيم و از سوي ديگر مي بينم که رئيس يوفا چند روز پيش به اين دو باشگاه چراغ سبز نشان داده است که قوانين را سبک تر خواهد کرد تا دلسوزان فوتبال(دولت هاي قطر و امارات) بتوانند پول بيشتري براي کمک تزريق کنند.
رئال مادريد سه منبع درآمد دارد؛ اسپانسرها، حق پخش تلويزيوني و بليت فروشي. مي توانيد به من بگوييد در شرايط فعلي وقتي دولتي پشت رئال مادريد نيست، چطور مي خواهيم با سيتي و پي اس جي رقابت کنيم؟ طبعا فضا به سود اين باشگاه ها يا باشگاه هايي که مالک مولتي ميلياردر دارند(چلسي)، خواهد شد.»