نماد آخرین خبر

آلکنو: مربی که قول مدال می‌دهد شارلاتان است

منبع
ايرنا
بروزرسانی
آلکنو: مربی که قول مدال می‌دهد شارلاتان است

ايرنا/ سرمربي تيم ملي واليبال ايران گفت: هر مربي که قول کسب نتيجه و مدال مي‌دهد شارلاتان است. هيچ‌گاه اين کار را نکرده‌ام.
در آستانه آغاز ليگ ملت‌هاي واليبال، ولاديمير آلکنو سرمربي جديد تيم ملي واليبال ايران در يک نشست خبري به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. آلکنو در اين نشست خبري اظهار داشت: هر مربي که قبل از مسابقات يا در جريان رقابت‌ها قول کسب نتيجه مي‌دهد شارلاتان است. وقتي از من براي حضور در تيم ملي واليبال دعوت شد، هدف اين بود که به روي سکوي المپيک برويم. در جواب گفتم که هر چه در توان دارم مي‌گذارم که اين هدف محقق شود.
وي افزود: تمام بازيکنان و ديگر اعضاي تيم تمام توان خود را به کار مي‌برند که به اين هدف برسم. در طول ۲۵ سال مربيگري خودم حتي يک بار هم قول کسب نتيجه نداده‌ام. هيچ‌کس نمي‌داند فردا چه اتفاقي برايش مي‌افتد.
سرمربي تيم ملي واليبال ايران درباره انتخاب محمدرضا تندروان به عنوان دستيار ايراني خود و کنار گذاشتن پيمان اکبري گفت: پيش از اينکه در تيم ملي ايران شروع به کار کنم، با رييس فدراسيون و سرپرست تيم ملي حرف زدم و خواستم که به من اجازه داده شود که همه تصميمات درباره تيم ملي را خودم بگيرم. درحال حاضر ۶ مربي ايراني در تمرينات تيم ملي حضور دارند. براي من همه اين مربيان يکسان هستند. اين ليستي بود که فدراسيون به من داد و بين آنها هيچ فرقي نمي‌گذارم.
وي افزود: پيمان اکبري گذشته درخشان و سابقه زيادي در تيم ملي دارد. اما تندروان را به اين خاطر انتخاب کردم که هر روز در تمرينات شرکت مي‌کند و فعاليت زيادي دارد. او مربي جواني است و سوال من اين است که چرا تندروان نتواند به تورنمنت‌هاي بين‌المللي اعزام شود؟ بدون شک روزي هم اکبري تجربه کمي داشت و کسي به او فرصت کسب تجربه داد. اگر پس از من يک مربي ايراني جديد هم تجربه بين‌المللي کسب کند خوب است.
آلکنو درباره تفاوت بازيکنان واليبال روسيه که از نظر فيزيکي بسيار توانمند هستند با بازيکنان ايران، اظهار داشت: ايران و روسيه ۲ تيم متفاوت هستند. در اين مدت بيش از اينکه با بازيکنان کار فيزيکي انجام دهم، سعي کردم از نظر رواني روي آنها کار کنم. تيم ايران از نظر تکنيک و سرعت سطح بالايي دارد. اميدوارم در فرصت باقي‌مانده روحيه تيمي را به انسجام برسانيم. بايد ذهنيت بازيکنان را به گونه‌اي تغيير دهيم که مقابل تيم‌هاي فيزيکي بازي قابل قبولي ارائه کند. بازيکنان تيم ملي در طول چند سال شکل گرفته‌اند و در مدت کوتاه نمي‌توانم آنها را از نظر فني تغيير دهم.

وي در پاسخ به اين سوال که پيش از پذيرفتن سرمربيگري تيم ملي واليبال ايران چه ديدي از اين کشور داشتيد؟ گفت: پيش از اين هم با سعيد معروف به عنوان يک بازيکن ايراني کار کرده بودم. او نخستين منبع من براي شناخت ايران بود. در سال ۱۹۸۸ هم يک بار به ايران سفر کرده بودم که البته خيلي سفر جالبي نبود زيرا روزي که وارد تهران شديم، آيت‌الله خميني از دنيا رفت و مسابقه‌اي که قرار بود در آن شرکت کنيم لغو شد.
آلکنو ادامه داد: به عنوان بازيکن تيم ملي روسيه هم مقابل ايران بازي کرده‌ام. ايران از هيچ تيمي ترس ندارد و آماده رويارويي با هر تيمي است. يکي از بازيکنان به من گفت که اگر روز مسابقه در شرايط روحي ايده‌آلي باشيم مي‌توانيم هر تيمي را شکست بدهيم. من هم با اين بازيکن موافق هستم.
سرمربي تيم ملي در پاسخ به اين سوال که چرا ايران را انتخاب کرديد؟ گفت: انگيزه اصلي من حضور در چهارمين المپيک بود. از سوي ديگر مسوولين فدراسيون واليبال ايران نيز شرايط من را درک کردند و اجازه دادند که فصل را با تيم زنيت کازان به پايان برسانم و سپس به ايران بيايم.
آلکنو درباره اينکه به طور معمول عقيده دارد که مدافعين مياني بايد بيشتر براي دفاع وقت بگذارند تا حمله اما اين ديدگاه با شيوه بازي سعيد معروف تفاوت دارد، گفت: من تنگ‌نظر نيستم و يک‌جانبه نگاه نمي‌کنم. شرايط بازي به کيفيت تيم حريف بستگي دارد. حتي ممکن است در طول يک مسابقه مدافعين مياني ۹۰ درصد وقت خود را براي دفاع صرف کنند و در يک بازي ديگر شرايط به طور کامل عوض شود. در زنيت کازان با معروف هماهنگي زيادي داشتيم و به اين خاطر موفقيت‌هاي زيادي هم کسب کرديم. بايد در ليگ ملت‌ها ببينيم که تا چه حد ديدگاه‌هاي تاکتيکي من در ميدان اجرا مي‌شود.
وي گفت: در واليبال جهان بيشتر سرويس‌ها با قدرت و سرعت بالا زده مي‌شود اما در ليگ ايران بيشتر سرويس‌ها به صورت هدفمند است. به همين دليل دريافت بازيکنان ايران ضعيف است و مقابل تيم‌هاي قدرتي به مشکل مي‌خوريم.
آلکنو درباره جواد کريمي گفت: بدون شک او آينده درخشاني خواهد داشت اما وقتي وارد اردو شد شرايط خوبي نداشت و با اضافه‌وزن به تمرينات آمد. اين در شان تيم ملي ايران نيست که يک بازيکن با اضافه وزن وارد تيم ملي شود. درحالي که بازيکنان قديمي‌تر مثل معروف و سيد محمد موسوي با آمادگي بالا به تمرينات آمدند. اين بازيکن جوان بايد در کار خود بازنگري کند. کريمي به طور تقريبي در بيشتر طول زمان ليگ بلژيک روي نيمکت مي‌نشست. البته مي‌دانم که مشکل مصدوميت هم داشت اما براي من مهم است که هر بازيکن در ترکيب اصلي تيم خود باشد. با اين وجود کريمي آينده درخشاني دارد.
برنامه مسابقات تيم ملي واليبال ايران در ليگ ملت‌ها به وقت تهران
جمعه ۷ خرداد، ساعت ۱۵.۳۰: ايران - ژاپن
شنبه ۸ خرداد، ساعت ۱۴.۳۰: ايران - روسيه
يکشنبه ۹ خرداد، ساعت ۱۴.۳۰: ايران - هلند
پنجشنبه ۱۳ خرداد، ساعت  ۱۴.۳۰: ايران - کانادا
جمعه ۱۴ خرداد، ساعت ۲۲: ايران - ايتاليا

شنبه ۱۵ خرداد، ساعت ۲۲: ايران – بلغارستان
چهارشنبه ۱۹ خرداد، ساعت ۱۸.۳۰: ايران – آمريکا
پنجشنبه ۲۰ خرداد، ساعت ۱۲.۳۰: ايران - صربستان
جمعه ۲۱ خرداد، ساعت ۱۲.۳۰: ايران - آلمان
سه‌شنبه ۲۵ خرداد، ساعت ۱۴.۳۰: ايران - استراليا
چهارشنبه ۲۶ خرداد، ساعت ۲۳.۳۰: ايران - برزيل
پنجشنبه ۲۷ خرداد، ساعت ۱۸.۳۰: ايران - اسلووني
دوشنبه ۳۱ خرداد، ساعت ۱۵.۳۰: ايران - فرانسه
سه‌شنبه اول تير، ساعت ۱۷.۳: ايران - لهستان

چهارشنبه ۲ تير، ساعت ۱۸.۳۰: ايران - آرژانتين
برنامه مسابقات تيم ملي واليبال ايران در المپيک توکيو
شنبه ۲ مرداد، ساعت ۱۵:۱۰: ايران - لهستان
دوشنبه ۴ مرداد، ساعت ۴:۳۰: ايران - ونزوئلا
چهارشنبه ۶ مرداد، ساعت ۴:۳۰: ايران - کانادا
جمعه ۸ مرداد، ساعت ۱۵:۱۰: ايران - ايتاليا
يکشنبه ۱۰ مرداد، ساعت ۱۵:۱۰: ايران - ژاپن


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد