نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

انرژی مثبت برای طارمی از پرتغال به بحرین

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
انرژی مثبت برای طارمی از پرتغال به بحرین

آخرين خبر/ با اتفاقاتي که طي 48 ساعت گذشته براي مهاجم تيم ملي رخ داده، مي‌توان اميدوار بود که او بر خلاف بازي با هنگ کنگ، جلوي بحرين نمايش قابل قبولي داشته باشد.
به گزارش فوتبالي، انتخاب گل طارمي به عنوان بهترين گل ليگ قهرمانان اروپا تنها اتفاق خوشحال‌کننده‌اي نبوده که طي يکي دو روز گذشته براي مهاجم ايراني پورتو رخ داده و طارمي که در اولين فصل حضورش در پورتو، عملکرد بسيار خوبي داشت، طبق ادعاي صفحه توييتري DragaoNews که يکي از صفحات هواداري پورتو محسوب مي‌شود، به عنوان بهترين مهاجم ليگ پرتغال از ديد هواداران پورتو هم انتخاب شده است.
اين دو اتفاق، قطعا به لحاظ روحي مي‌تواند تاثير مثبتي روي طارمي بگذارد. بازيکني که آخرين گل ملي‌اش در يک بازي رسمي مربوط به ديدار با کامبوج بوده که تيم ملي توانست 14 گل به حريفش بزند و طارمي در سه ديدار متوالي مقابل بحرين، عراق و هنگ کنگ موفق به گلزني نشد و حالا بايد ديد او مي‌تواند در بازي فردا شب مقابل بحرين، شرايط را به سود خودش و تيم ملي تغيير دهد؟
او و آزمون عليرغم نمايش دور از انتظارشان جلوي هنگ کنگ، کماکان اميد اول گلزني تيم دراگان اسکوچيچ هستند و فرداشب مي‌توانند اين موضوع را اثبات کنند که آنها در بازي با هنگ کنگ نخواستند خودشان را خسته کنند و نيرويشان را براي بازي با بحرين گذاشته بودند. فعلا بگذاريد همه با اين ديد به بازي حساس فردا شب نگاه کنيم.

به پيج اينستاگرامي «آخرين خبر» بپيونديد
instagram.com/akharinkhabar

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره