نماد آخرین خبر

ما از این جمله می‌ترسیم!

منبع
طرفداري
بروزرسانی
ما از این جمله می‌ترسیم!

طرفداري/ آخرين باري که يک نفر گفته بود حريف ايران را مثل کف دست مي شناسد، خاطره تلخي در ذهن فوتبالدوستان ايران به جاي گذاشت!
در آستانه بازي ايران و بحرين، دراگان اسکوچيچ امروز در کنفرانس خبري پيش از اين بازي و در جمع خبرنگاران گفت: بحرين را مثل کف دست مي شناسد!
دراگان اسکوچيچ به خبرنگاران بحريني حاضر در کنفرانس خبري بازي ايران و بحرين، گفت:
 تيم ملي کشور شما را مثل تيم خودم، مثل کف دستم مي شناسم.
اين حرف خيلي ها را ياد ادعاي افشين قطبي انداخت. امپراتور سابق سرخ ها که با قلب شير و ادبيات حماسي اش پرسپوليس را قهرمان ليگ برتر کرد، بعدها در تيم ملي تبديل به امپراتور وعده ها شد.
وقتي تيم ملي در راه رسيدن به جام جهاني 2010 در ورزشگاه آزادي به عربستان باخت، در حالي که ايران هنوز شانس صعود را به طور کامل از دست نداده بود، علي کفاشيان که به گفته خودش اختيار ليوان دستش را هم نداشت، به دستور علي آبادي که بعدها ادعا کرد از احمدي نژاد و سعيدلو دستور گرفته بوده، علي دايي را برکنار کرد و تيم ملي را براي بازي دوستانه بعدي به اريش روته مولر، دستيار آلماني علي دايي سپرد. چند هفته بعد محمد مايلي کهن سرمربي تيم ملي شد اما درگيري او با امير قلعه نويي و ادبيات نامناسبي که در اين دعوا به کار برده شد (گروهبان قندلي و ...) کار را به جايي رساند که محمد مايلي کهن 16 روز پس از دريافت حکم سرمربيگري تيم ملي، استعفا کرد و اين بار افشين قطبي که قبل از علي دايي نامزد هدايت تيم ملي بود، سرمربي ايران شد.

افشين قطبي با وعده بردن دو کره، هدايت تيم ملي را برعهده گرفت. او ادعا کرد هر دو کره (شمالي و جنوبي) را مثل کف دستش مي شناسد اما او به ما نگفته بود که کف دست خودش را هم به درستي نمي شناسد!
ايران براي صعود بايد يکي از دو کره شمالي يا جنوبي را مي برد و با کره ديگر مساوي مي کرد اما تيم ملي با قطبي مقابل هر دو کره متوقف شد. مساوي بدون گل مقابل کره شمالي و مساوي يک - يک مقابل کره جنوبي، تيم ملي را در گروه 5 تيمي در جاي چهارم قرار داد. کره جنوبي و کره شمالي اول و دوم شدند و مستقيم به جام جهاني رفتند، عربستان سوم شد و به پلي آف قدم گذاشت و ايران هم بالاتر از امارات چهارم شد و شانس حضور در جام جهاني 2010 را از دست داد. علي دايي در دور رفت بازي ها، کره شمالي را برده و با کره جنوبي مساوي کرده بود و تکرار همين نتايج ما را همراه کره جنوبي به جام جهاني مي فرستاد.
حالا کف دست اسکوچيچ ما را ياد کف دست افشين قطبي انداخته است. فقط خدا کند اين کف دست مثل آن کف دست نباشد.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره