نیاز به تغییر در ترکیب تیم ملی فوتبال/ مقابل بحرین اشتباه ممنوع!

مهر/ مهاجم سابق تيم ملي ايران با بيان اينکه بايد يک بازي منطقي و تاکتيکي را مقابل بحرين انجام دهيم، گفت: يک اشتباه باعث خواهد شد نتوانيم به مرحله بعد صعود کنيم.
غلامرضا فتح آبادي با بيان اينکه در ديدار برابر هنگ کنگ هماهنگي لازم بين بازيکنان وجود نداشت، اظهار داشت: خط حمله ما موقعيتهاي زيادي را از دست داد و اگر قرار باشد مقابل بحرين و عراق هم بخواهيم موقعيت هاي به دست آمده را از دست دهيم، مطمئناً صعودي به مرحله بعد وجود نخواهد داشت.
مهاجم سابق تيم ملي ايران تصريح کرد: درست است که همه بايد از تيم ملي حمايت کنيم تا ملي پوشانمان بتوانند با آرامش و به دور از استرس به مرحله بعد راه پيدا کنند اما نمي توانيم چشممان را به ضعف هاي تيم ملي ببنديم. هنگ کنگ شايد پنج بار هم بر روي دروازه ما حمله نکرد اما توانست يک بار بعد از گذشت ۵۳ سال جدال با تيم ملي ايران و براي اولين بار دروازه ما را باز کند. اگر قرار باشد خط دفاع ما مقابل بحرين و عراق اشتباه کند، بايد با جام جهاني خداحافظي کنيم.
فتح آبادي در ادامه گفت: درست که ما بازي تدارکاتي نداشتيم و شايد همين بازي با هنگ کنگ يک بازي تدارکاتي خوب براي ما بود اما بايد قبول کنيم که يک اشتباه برايمان گران تمام خواهد شد و آرزوي ميليون ها ايراني براي صعود تيم ملي به جام جهاني به باد خواهد رفت.
ملي پوش سابق فوتبال ايران با انتقاد از عملکرد مهاجمان تيم ملي گفت: بازيکنان در خط حمله وجود دارند که اکثراً خارج از ايران بازي مي کنند از مهدي طارمي و سردار آزمون انتظار بيشتري مي رفت، شايد آنها هنوز نتوانسته اند خود را با ساير بازکنان ايران هماهنگ کنند اما اگر قرار باشد در بازي هاي آينده هم به راحتي موقعيت ها را از دست بدهيم، مطمئن باشيد دروازه مان حتماً باز خواهد شد و حسرت گل هاي نزده را خواهيم خورد.
فتح آبادي در ادامه خاطرنشان کرد: کار براي اسکوچيچ و همکارانش سختتر شده است. او بايد از لحاظ روحي و رواني تيم را به شرايط ايده آل برساند. بازي سختي در پيش خواهيم داشت و مي دانيم که بحرين چون ميزبان اين مسابقات است نمي خواهد به راحتي از گردونه رقابت ها حذف شود، بنابراين دست به هر کاري خواهد زد تا تيم ملي کشورش بتواند به مرحله بعد صعود کند.
مهاجم سابق تيم ملي ايران تأکيد کرد: به اعتقاد من براي ديدار با بحرين به تغييراتي در ترکيب نياز داريم، بايد با تيمي جديدتر به مصاف بحرين برويم. البته اسکوچيچ کاملاً بازيکنانش را مي شناسد و به خوبي از شرايط آنها آگاه است اما با نمايشي که ملي پوشانمان مقابل بحرين داشتند، اعتقاد دارم چند تغيير در ترکيب اصلي مي تواند براي تيم ملي مفيد باشد.
وي در پايان خاطرنشان کرد: مقابل هنگ کنگ هماهنگي خوبي نداشتيم. حالا روزهاي سخت تري را در پيش داريم. بحرين با ۸ گل کامبوج را شکست داده و خود را آماده ديدار برابر ما مي کند. اگر چه مي دانيم ايراني ها و ملي پوشانمان مردان روزهاي سخت هستند اما بايد فراموش نکنيم که بحرين استاد حاشيه سازي و جنجال است و اگر نتوانيم خودمان را کنترل کرده و ناخواسته وارد حاشيه شويم ضررهاي زيادي خواهيم کرد که مهمترين آن شکست برابر بحرين و عدم صعود ما به مرحله بعد خواهد بود.