توییت ستاره مراکشی؛ پرواز به سمت پاریس؟!

ورزش 3/ بايد انتقال اشرف حکيمي به پاريسنژرمن را قطعي تلقي کرد.
اينتر در فصل گذشته موفق شد بعد از سال ها به سلطه يوونتوس بر فوتبال ايتاليا پايان دهد و مقام قهرماني رقابتهاي سري آ را از آن خود کند. با اين حال باشگاه ايتاليايي به لحاظ مالي در وضعيت خوبي به سر نميبرد و همين موضوع نيز باعث شد که آنتونيو کونته بعد از پايان فصل گذشته از هدايت نراتزوري کنارهگيري کند.
اما به نظر ميرسد که اوضاع مالي نه چندان خوب اينتر باعث خواهد شد که آنها مجبور باشند برخي ستاره هاي خود را به فروش برساند. يکي از بازيکناني که بايد جدايي او از اينتر را قطعي تلقي کرد کسي نيست به جز ستاره مراکشي اين تيم يعني اشرف حکيمي؛ ستاره اي به طور قطع يکي از ارکان موفقيت اينتر در فصل گذشته به حساب ميآمد.
در واقع همه شواهد حکايت از آن دارد که کارهاي انتقال اشرف حکيمي به پاريسنژرمن قطعي شده و احتمالاً طي روزهاي آينده اين بازيکن به شکل رسمي از سوي باشگاه فرانسوي به عنوان خريدار جديد آنها معرفي خواهد شد. اما حکيمي امروز توئيتي به اشتراک گذاشته که نشان مي دهد او در حال پرواز به سمت پاريس است تا احتمالا در تست هاي پزشکي PSG شرکت کند.