پیشنهاد نجومی تیم مطرح قطری به ستاره استقلال

خبر ورزشي/ باشگاه الدحيل قطر يکي از چند باشگاه مطرح قاره کهن براي جذب ستاره ملي پوش تيم استقلال تهران است.
در فرصت کم باقي مانده از مسابقات ليگ بيستم و فرا رسيدن پنجره نقل و انتقالات تابستاني ليگ برتر ايران، شايعات و گمانه زنيها پيرامون وضعيت بازيکنان به خصوص بازيکنان تيمهاي مطرح رو به افزايش است و مقاصد زيادي براي اين بازيکنان در نظر گرفته ميشود.
مهدي قايدي به عنوان يکي از بازيکنان طراز اول ليگ ايران که عملکرد او دراگان اسکوچيچ را مجاب کرد تا نام تو در مسافران به بحرين و مسابقات انتخابي جام جهاني باشد، اکنون يکي از بازيکنان ملي پوشي است که وضعيت او در باشگاه استقلال و شرايط قراردادش براي مشتريان بزرگ او، بسيار مورد توجه است.
مهاجم ۲۲ ساله استقلال يکي از بازيکناني بود که به دليل مشکلات قراردادش براي مدتي در تمرينات حضور نمييافت. اسفندماه سال گذشته اصلاح مبلغ قرارداد او موجب شد تا به نشانه اعتراض به مبلغ قراردادش، چند روزي را در تمرينات شرکت نکرد. قايدي که خواهان اصلاح مبلغ ۹۰۰ ميليوني قراردادش بود و گفته ميشد با اينکه تا سال ۱۴۰۲ با باشگاه قرارداد دارد، اما خواهان بند فسخ در ازاي مبلغي بوده است، به صورت ضمني موافقت خود را با پيشنهاد باشگاه اعلام کرد.
طي ماههاي اخير هر زمان از قايدي سوال شده که تصميم به جدايي دارد يا خير او خودش را پسر استقلال معرفي کرده و تمايل نشان داده که در صورت فراهم بودن تمامي امکانات حاضر به ادامه همکاري است و مشکلي در اين خصوص ندارد. وضعيت استقلال به خصوص در فصل اخير اکنون به گونهاي است که به نظر ميرسد اين مهاجم خوش تکنيک تمايل داشته باشد تا در بهترين فرمش در سال منتهي به جام جهاني چالش بزرگتري را تجربه کند.
در ميان مقاصدي که براي قايدي از اروپا و آسيا نامبرده شده به نظر ميرسد باشگاه الدحيل قطر جديترين مشتري اوست که براي جذب اين ستاره جوان ارقام باورنکردني را هم پرداخت خواهد کرد. از آنجا که دو فصل ديگر از قرارداد پنج ساله قايدي و استقلال باقي مانده در حال حاضر جديترين مشکل او براي جدايي دريافت رضايتنامه است. تابستان قبلي که بحث جدايي اين بازيکن و پيشنهاد الدحيل مطرح بود باشگاه استقلال بند جدايي سه ميليون يورويي را درخواست کرده بود که موجب شد به صورت کلي با جدايي اين بازيکن مخالفت شود.
باشگاه الدحيل که فصل اخير حضور در رقابتهاي جام باشگاههاي جهان را هم تجربه کرده بود به عنوان يکي از باشگاههاي مطرح قاره آسيا حاضر است تنها براي دريافت رضايتنامه قايدي از استقلال نزديک به ۴۰ ميليارد تومان هزينه کند و اين مبلغ به غير از پيشنهاد دستمزد بازيکن خواهد بود.
در واقع نسبت به تابستان گذشته در تابستان جاري باشگاه قطري به صورت بسيار جديتر وضعيت قايدي را پيگيري کرده و به دليل اينکه تمايل دارد در کورس رقباي قايدي موفق به رضايت اين بازيکن شود، شايد به رقم عنوان شده بيفزايد تا اين بازيکن را به ليگ ستارگان قطر منتقل کند. مطمئنا کسب رضايت بازيکن براي دستمزد سالانه و همينطور پاداشها و ساير مزايا در مرحله بعدي مذاکرات خواهد بود که اکنون مشخص نيست چرا که کليد پيشرفت مذاکرات جلب رضايت باشگاه استقلال خواهد بود.
باشگاه استقلال طي فصل اخير به دليل بدهيهاي زياد به خصوص بازيکنان و مربيان خارجي با محروميت نقل و انتقالاتي رو به رو شد و اکنون هم شکايت لکيچ و دياباته موجب شده تا زمان پرداخت مبلغ جريمه آنها از فعاليت در نقل و انتقالات منع شوند. پيشنهادات تابستاني براي ستارههاي اين تيم در حاليکه استقلال توانايي جلب رضايت آنها را ندارد ميتواند فرصت خوبي براي اين باشگاه باشد تا با ترانسفر کردن بازيکني مانند قايدي هم درآمدزايي خوبي داشته باشد و هم ضمن پرداخت بدهيها براي فعاليت در نقل و انتقالات تراز مالي داشته باشد.