نماد آخرین خبر
  1. برگزیده
ورزشی

المپیک ۲۰۲۰ توکیو؛ پیروزی یک طرفه والیبال ایران مقابل ونزوئلا

منبع
ايسنا
بروزرسانی
المپیک ۲۰۲۰ توکیو؛ پیروزی یک طرفه والیبال ایران مقابل ونزوئلا

ايسنا/ تيم ملي واليبال ايران در دومين بازي خود از رقابت‌هاي المپيک ۲۰۲۰ توکيو، مقابل ونزوئلا به پيروزي ۳ بر صفر رسيد.
تيم ملي واليبال ايران در دومين بازي خود از رقابت‌هاي المپيک ۲۰۲۰ توکيو، از ساعت ۴:۳۰ امروز (دوشنبه) ۴ مرداد ۱۴۰۰ به مصاف تيم ونزوئلا رفت که در يک بازي برتر با حساب ۳ بر صفر پيروز شد. تيم ملي ايران پيش از اين در بازي نخست لهستان را ۳- ۲ شکست داده بود.
تيم ملي ايران با لباس قرمز رنگ و ترکيب سعيد معروف، محمد موسوي، امير غفور، علي‌اصغر مجرد، مسعود غلامي و مهدي مرندي به عنوان ليبرو، بازي را آغاز کرد.
ترکيب ابتدايي ونزوئلا  را نيز امرسون الکساندر، ژوزه وردي، رونالد دنيل، ويلنر انريکه، ادسون آلبرتو، آرماندو فرناندو و هکتور ماتا تشکيل داده بودند.
ست اول: ۲۵ - ۱۷ ايران
با شروع بازي دو تيم در حمله عملکرد خوبي داشتند و تا امتياز ۷ - ۸ به سود ايران پايا پاي پيش رفتند. با بيرون رفتن آبشار امرسون، ايران براي اولين بار ۸ - ۱۰ پيشي گرفت. با ورود صالحي به زمين ايران در سرويس عملکرد بهتري داشت و دريافت ونزئلا را با مشکل مواجه کرد تا به واسطه همين موضوع اختلاف دو تيم به ۴ امتياز افزايش يابد. رونالد سارتي در امتياز ۱۲ - ۱۶ به سود ايران، براي ونزوئلا وقت استراحت گرفت. با ورود دو تيم به زمين دفاع روي تور ايران نيز با سه دفاع متوالي اختلاف را به ۸ رساند تا سرمربي ونزوئلا به ناچار در نتيجه ۱۲ - ۲۰ بار ديگر تقاضاي وقت استراحت کند. ايران نهايتا اين ست را به راحتي با نتيجه ۱۷ - ۲۵ پيروز شد.

ست دوم: ۲۵ - ۲۰ ايران
امتياز نخست اين ست را ونزوئلا توسر "وردي" به دست آورد، اما در ادامه آبشار عبادي‌پور امتياز تساوي را براي ايران به همراه داشت. در حالي که صالحي مي‌توانست روي توپ برگشتي از سرويس امير غفور ايران را ۳ - ۶ پيش بياندازد، توپ خود را به تور زد تا نتيجه ۴ - ۵ باشد. در حالي که ايران با ۴ پوئن از حريف پيش بود، درخشش وردي و بيرون رفتن آبشار غفور نتيجه را ۸ - ۱۰ کرد. در ادامه اما خود غفور با آبشار و دفاع‌هاي خوب خود اختلاف دو تيم را به ۵ امتياز افزايش داد تا "سارتي" وادار به تقاضاي وقت استراحت در امتياز ۸ - ۱۳ شود. پس از ورود دو تيم به زمين با بهتر شدن دفاع و حملات ونزوئلا توسط "ادسون و امرسون" اختلاف در حالي به يک امتياز کاهش يافت که ايران ۱۸ - ۱۹ پيش بود. با کاهش اختلاف، شريفي جايگزين غفور شد تا در دريافت و حمله شرايط تيم را بهبود ببخشد که تعويض او جواب داد و ايران بار دير ديگر ۱۸ - ۲۱ پيشي گرفت. افزايش اختلاف باعث شد تا ونزوئلا سريعا تقاضاي وقت استراحت کند. با شروع مجدد بازي هم اين شاگردان آلکنو بودند که نبض بازي را در اختيار داشته و ۲۰ - ۲۵ برنده ست دوم شدند.
ست سوم: ۲۵ - ۱۸ ايران
امتياز نخست اين ست را هم ايران کسب کرد، اما در ادامه ونزوئلا با رسيدن به امتياز ۴، براي اولين بار در اين مسابقه از ايران پيش افتاد.با درخشش فايولا روي دفاع روي تور نيز ونزوئلا ۸ - ۶ از ايران پيشي گرفت. کارهاي سرعتي و دفاع ونزوئلا در اين ست کار را براي ايران سخت کرد تا آلکنو در امتياز ۱۱ - ۸ به سود حريف، تقاضاي وقت استراحت کند. پس از شروع مجدد بازي، شاگردان آلکنو در امتياز ۱۳ نتيجه را به تساوي کشاندند. در ادامه با درخشش غفور و مجرد روي پاس‌هاي سرعتي معروف، ايران ۱۴ - ۱۶ پيشي گرفت تا اعضاي کادرفني ونزوئلا تقاضاي وقت استراحت کنند. با ادامه درخشش مجرد و غلامي در دفاع روي تور اختلاف به ۵ امتياز رسيد تا ايران ۱۴ - ۱۹ پيشي بگيرد. در اواخر اين ست صابر کاظمي براي زدن سرويس جايگزين مجرد شد که يک امتياز سرويس را به دست آورد تا ايران به امتياز ۲۳ برسد. اين ست نهايتا با نتيجه ۱۸ - ۲۵ به سود ايران تمام شد تا شاگردان آلکنو در مجموع ۳ بر صفر برنده بازي شوند. شاگردان ولاديمير آلکنو در بازي سوم خود بايد پس فردا مقابل کانادا به ميدان بروند. تا امروز تيم ايران دو برد را در بازي‌هاي المپيک ۲۰۲۰ توکيو به دست آورده است.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد