به آلکنو گفتند با این وضع ایران را ترک کن

ايسنا/ سرپرست تيم ملي واليبال ايران در المپيک توکيو مي گويد که پس از صحبت هاي قائمي، از سراسر جهان ۲۴۰۰ ايميل به آلکنو ارسال شد تا موضوع براي دوستداران آلکنو روشن شود.
امير خوش خبر سرپرست تيم ملي واليبال ايران در المپيک توکيو، در خصوص عدم صعود واليبال ايران به مرحله بعدي بازي هاي المپيک گفت: به طور کلي و در تمام بازي ها ملي پوشان ايران آنچه که در توان داشته را به نمايش گذاشتند و نمي توان گفت که هيچ بازيکني کم فروشي و حتي کم کاري کرده است. بازيکنان واليبال براي تمام بازي ها انگيزه داشتد و اين اشتياق برد در همه بازيکنان موج ميزد.
او ادامه داد: حريف ايران هم در اين رقابت ها علاوه بر آناليز تيم ما تلاش خود را کرده بود. مي توان گفت در بازي با ژاپن پاياپاي رقابت کرده اما به دليل اشتباهاتي که بازيکنان انجام دادند بازي را واگذار کرديم. سرويس ايشيکاوا در آخر بازي ممکن بود به تور برخورد کند اما اينطور نشد. اين موضوعات هيچ چيزي از ارزش هاي تيم ملي واليبال کم نخواهد کرد چرا که همه تلاش کردند. همگي ما از باخت مقابل ژاپن و عدم صعود ناراحت شديم اما اين اتفاق رخ داد. اگر دقت کنيد روز گذشته هم برزيل مقابل روسيه در مرحله حساس شکست خورد و از فينال بازماند. روي کاغذ پيشبيني ها سخت است اما همانطور که ديديد برزيل حذف شد.
خوشخبر در باره علت هاي عدم صعود ايران به مرحله حذفي المپيک گفت: شايد بخشي از عدم صعود به دليل اشتباهات است. حتي ممکن بوده خود من موفق به آماده سازي بازيکنان ايران براي رقابت با کانادا نشده باشم. اشتباهات بازيکنان، اشتباهات خودمان و ... باعث شد اين اتفاق بيفتد. در بازي با کانادا شرايط ويژه بود چرا که اگر اين تيم مقابل ايران شکست مي خورد از المپيک حذف مي شد و مي توان گفت که اين بازي براي آنها مرگ و زندگي بود. انتظار مي رفت که کانادا ريسکي بازي کند و خود را به آب و آتش بزند و اين موضوع هم براي ما قابل پيشبيني بود. ۶ صبح بازيکنان را بيدار کردم و صبحانه خوردند، شايد آنها نتوانستند تمرکز کافي را براي بازي با کانادا داشته باشند. متاسفانه علت عدم صعود ما به دور بعد، باخت مقابل کانادا بود چرا که بايد کانادا را شکست مي داديم و پيروزي ما مقابل اين تيم دور از دسترس نبود.
سرپرست تيم ملي واليبال ايران در المپيک ادامه داد: اين المپيک آخرين تورنمنت من به عنوان سرپرست بود. کارنامه من مشخص است و اکنون بايد بگويم که اين کارنامه بسته شده است. قطعا اگر نيازي به من باشد مي توانم با افتخار در پست و جاي ديگر به تيم ملي کمک کرده و تجربياتم را در اختيار تيم ملي بگذارم.
خوشخبر در واکنش به اينکه شما گفته بوديد بعد از اين رقابت ها صحبت هايي را انجام خواهيد داد، گفت: فکر مي کنم از صحبت هايم بد برداشته شده است. صحبت هاي من اين طور نبود که حرف هاي زيادي براي گفتن بعد از رقابت هاي المپيک داشته باشم. با توجه به آرامشي که در آن مقطع براي تيم ملي واليبال نياز بود اعلام کردم که اگر سوالي باشد بعد از المپيک پاسخگو خواهم بود اما منظورم اين نبود که صحبت هاي زيادي دارم. در باره آقاي قائمي هيچ چيز پيچيدهاي وجود ندارد و آلکنو در کنفراس خبري اصرار کرد که اگر موضوعي وجود دارد مطرح شود تا به آن پاسخ دهد.
او ادامه داد: آلکنو گفت که توصيه نميپذيرد و او قائمي را خط زده است. آلکنو براي خوشايند شخصي، بازيکني را دعوت و يا حتي خط نمي زد چرا که او مربي بزرگي است.
خوشخبر در باره اينکه چرا فدراسيون به صحبت هاي قائمي واکنش نشان نداد؟ گفت: آلکنو سر صحبت هاي قائمي بسيار ناراحت بود. به هرحال قائمي توهين هاي بزرگي به او کرد. آلکنو پس از اين صحبت ها اعلام کرد که تاحالا در عمرش همچون صحبت هايي را نشنيده بود و حتي کسي به خودش اجازه اين صحبت ها را نمي داد. اگر آلکنو آدم پولکي بود در همان ليگ روسيه مي ماند و مي توانست با امکانات بالا پول به دست بياورد اما آلکنو انگيزه هاي ديگري براي المپيک داشت. او اميد و آرزو داشت که با تيم ملي واليبال ايران در المپيک شگفتي ساز شود.
خوشخبر ادامه داد: صحبت هاي قائمي در حالي زده شد که آلکنو نياز به تمرکز داشت چرا که بايد درباره همه مسائل از جمله انتخاب بازيکنان تفکر مي کرد. قائمي پس از عصبانيت اين حرفها را زد اما فدراسيون سکوت کرد. فدراسيون واليبال مي خواست اين قضيه باز نشود چرا که شايد پس از باز شدن اين مسئله بازيکنان تيم ملي بر سر دوراهي قرار مي گرفتند؛ به هر حال قائمي دوست بازيکنان است. فدراسيون در آن زمان واکنش نشان نداد تا آرامش تيم ملي واليبال بهم نخورد. آقاي داورزني شخصا از آلکنو عذرخواهي کرد و به او گفته شد که صحبت هاي قائمي نظر شخصي است نه جامعه واليبال و فدراسيون واليبال. قطعا صحبت هاي قائمي در آينده بررسي مي شود و اين بازيکنان به کميته انضباطي فراخوانده خواهد شد.
سرپرست تيم ملي واليبال ايران در المپيک در پاسخ به اينکه صحبت هاي قائمي چه تاثيري روي تيم ملي واليبال ايران داشت؟ گفت: دود اين صحبت ها به چشم واليبال ايران رفت. در رسانه هاي مهم واليبالي جهان همه جا از اين موضوع صحبت مي شد. بايد بگويم که خود قائمي در اين سيستم بزرگ شده و اگر صحبت از مافيا باشد بايد به همه دنيا بگوييم که اگر به بازيکني مانند قائمي احترام کرديد انگار به مافيا احترام گذاشته ايد!
او ادامه داد: چهره قائمي و واليبال ايران با اين صحبت ها خراب شد چرا که بُعد بين المللي اين موضوع بسيار بد و گسترده بود. آلکنو بعد از اين قضيه به من گفت که بالاي ۲ هزار و ۴۰۰ ايميل از سراسر جهان دارد که در آنها آمده در ايران چه خبر است!؟ حتي به آلکنو پيشنهاد دادند که به دليل توهين ها ايران را ترک کند. اين هجمه هاي وارد شده به آلکنو تمرکز تيم ملي واليبال را گرفت چرا که بايد اين مربي جواب تک تک ايميل ها را مي داد. متاسفانه شرايط بسيار بد بود و به طول کشيده شد. قائمي قول داده بود که از آلکنو عذرخواهي کند اما اينکار را انجام نداد.