نماد آخرین خبر

مربیان کشتی هم نیاز به پوست اندازی دارند

منبع
مهر
بروزرسانی
مربیان کشتی هم نیاز به پوست اندازی دارند

مهر/ مدير فني تيم ملي کشتي آزاد در واکنش به انتخاب پژمان درستکار به عنوان سرمربي گفت: همان طور که کشتي بايد در حال پوست اندازي باشد، مربيان هم بايد همين گونه باشند.

پس از نمايش ضعيف و دور از انتظار تيم ملي کشتي آزاد در بازي‌هاي المپيک توکيو، فدراسيون کشتي هيچ دليلي براي تمديد قرارداد غلامرضا محمدي به عنوان سرمربي تيم ملي نمي‌ديد و در نتيجه دست به انتخاب جديدي زد. بدين ترتيب پژمان درستکار به عنوان سرمربي جديد تيم ملي انتخاب شد تا سکان هدايت اين تيم را در رقابتهاي جهاني ۲۰۲۱ نروژ در دست گيرد.
هر چند اين انتخاب منتقدان و موافقان مختلفي داشت اما به هر حال فدراسيون کشتي تصميم گرفت تيم ملي کشتي آزاد را به پژمان درستکار بسپارد تا شايد نتايج مطلوب رقابتهاي جهاني، کمي از طعم تلخ ناکامي برخي کشتي‌گيران در المپيک را بکاهد.
در همين راستا محسن کاوه مدير فني تيم‌هاي ملي کشتي آزاد در يک گفتگوي راديويي به اين موضوع واکنش نشان داد و گفت: به عنوان مدير تيم‌هاي ملي زماني که با دبير و سوريان صحبت مي‌کنيم، اختلاف نظراتي داريم اما وقتي که تصميماتي گرفته مي‌شود از آن دفاع مي‌کنيم. همان طور که کشتي بايد در حال پوست اندازي باشد، مربيان هم بايد همين گونه باشند. در اين خصوص که اين مسئوليت به چه کسي سپرده شود خيلي صحبت‌ها انجام شد. درستکار هم جوان بسيار خوبي است و چندين سال هم مربيگري مي‌کند. در اين کار نا آشنا نيست. ما هم بايد او را کمک کنيم چرا که يک بدنه جوان مربيگري هستند.
وي در پاسخ به اين سوال که جا به جايي سرمربي چه ميزان در کشتي گيران تأثير مي‌گذارد، گفت: در بحث مربيگري و جايگاه آنان و اين که امنيت شغلي و کاري را در آينده داشته باشند بحث‌هاي متعددي داشتيم. اينکه در صورت نتيجه گرفتن و نگرفتن هم زود به تغييرات دست مي‌زديم. در دنياي مجازي هم که مزاجي شده و خيلي‌ها به سمت مخالف بودن مي‌روند و نقد منصفانه ندارند. اين بچه‌هايي که هم آمدند، مي‌شود به آنها اعتماد کرد و بايد از آنان حمايت شود.
کاوه که هدايت تيم کشتي آزاد جوانان را در رقابتهاي جهاني بر عهده داشت در خصوص عملکرد اين تيم هم گفت: کشتي گيران جوان ما در مسابقات جهاني روسيه خيلي خوب مبارزه کردند و ما با برنامه ريزي حقيقي و حمايت مي‌توانيم به آينده آنان اميدوار باشيم. براي اين مسابقات، بچه‌ها را حدود ۱۰ ماه زير نظر داشتيم. نظر رئيس فدراسيون بر اين است که ما بايد به سمت پشتوانه سازي برويم که اين اتفاق در حال رخ دادن است. مسابقات اوکراين، جام تختي و اردوهايي که براي بزرگسالان داشتيم اين جوانان را انتخاب کرديم.
وي افزود: آمريکا، روسيه، ترکيه، آذربايجان و گرجستان با تمام توان خود به رقابتهاي جهاني آمدند و بچه‌هاي ما هم خيلي خوب کشتي گرفتند. من تمام سعي خود را کردم تا اين موضوع را به آنان القا کنم که مسابقات جوانان سخت نيست و شروعي براي آينده است. ارتباط خود را از لحاظ روحي، رواني و عاطفي با آنان بيشتر کرديم، چرا که آنها آينده کشتي کشور هستند.
وي به کشتي روسيه و قياس آن با کشتي ايران اشاره کرد و افزود: حتي تيم بزرگسالان روسيه هم در اوزان مختلف يک نيمه خوب و يک نيمه ضعيف دارد. ما در کشتي با روس‌ها از چهار مسابقه يکي از آنها را بيشتر نباختيم و رقابت‌ها بسيار نزديک بود.
کاوه در پايان گفت: ما نمي‌خواهيم بچه‌ها را مصادره کنيم. اين بچه‌ها در باشگاه‌ها و شهرهايشان تمرين کردند ولي دوره ۶ ماهه خوبي را در کنار آنان سپري کرديم و آمار خوبي داشتيم. در اوزان پايين در اين يکي دو سال گذشته با هند مشکل داشتيم، ولي در مسابقات جهاني جوانان توانستيم هندي‌ها را به راحتي ببريم. بچه‌ها از لحاظ آماري در اين رقابت‌ها خيلي خوب بودند.

ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره