نماد آخرین خبر

جدایی قطعی مطهری، ریگی و اسماعیلی از استقلال

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
جدایی قطعی مطهری، ریگی و اسماعیلی از استقلال

ورزش 3/ مديرعامل استقلال اعلام کرد احتمال جدايي مسعود ريگي، ارسلان مطهري و فرشيد اسماعيلي از اين تيم زياد است.
ارسلان مطهري، مسعود ريگي و فرشيد اسماعيلي 3 بازيکن هستند که با وجود پايان قرارداد هنوز تمديد نکرده اند و بحث هاي زيادي درباره شان وجود دارد. اين 3 بازيکن اما حالا در آستانه جدايي از استقلال قرار گرفته اند!
ارسلان مطهري و مسعود ريگي دو بازيکني بودند که طي روزهاي گذشته مذاکراتي را با باشگاه استقلال انجام دادند اما توافقي حاصل نشد. از طرف ديگر مديران باشگاه با فرشيد اسماعيلي هيچ مذاکره اي نداشتند.
درباره 3 بازيکن مذکور طي روزهاي گذشته شايعات و مسائل زيادي مطرح شد. شايعاتي مبني بر اينکه توافقات مالي درباره شان صورت نگرفته و يا اينکه خودشان قصد دارند با پيشنهاد بهتر به تيم هاي ديگر بپيوندند.
حالا اما در پي حرف و حديث هاي موجود امروز احمد مددي مديرعامل استقلال در گفت وگو با برنامه تلويزيوني ورزش و مردم آب پاکي را درباره اين 3 بازيکن روي دست آنها و هواداران ريخت و اعلام کرد که جدايي شان قطعي شده است.
مددي وقتي با سوال پيمان يوسفي مجري برنامه درباره وضعيت تمديد قرارداد با فرشيد اسماعيلي و ارسلان مطهري مواجه شد، گفت: »اين دو بازيکن در ليست تمديد قرارداد ها حضور ندارند!«

بيان اين جمله غافلگيري مجري را در پي داشت و باعث شد که او سوال کند مطهري و اسماعيلي از استقلال جدا مي شوند؟ مددي اينبار قاطعانه تر پاسخ داد: »آقاي سرمربي محترم نظري روي اين عزيزان ندارد و احتمال جدايي شان زياد است.«
پيمان يوسفي در ادامه درباره وضعيت ساير بازيکنان تمديدي از مددي پرسيد و او گفت:»از بين بازيکناني که قراردادشان تمام شده بود، از ابتدا اقاي مجيدي داريوش شجاعيان را هم اعلام کرد که به او نياز ندارد.«
در ادامه مجري ورزش و مردم درباره وضعيت مسعود ريگي سوال کرد که مديرعامل استقلال صراحتا جدايي او را نيز تاييد کرد: »آقاي ريگي عدد بالايي را براي تمديد قرارداد به ما پيشنهاد کردند که توان پرداختش را نداريم.«
با اين تفاسير به نظر مي رسد جدايي مطهري، ريگي و اسماعيلي از استقلال قطعي شده باشد. آبي ها در نقل و انتقالات نفراتي را براي پست هاي مختلف جذب کردند اما اينکه آيا بازيکنان جديد مي توانند به خصوص در خط هافبک و خط حمله انتظارات هواداران را برآورده کنند يا خير مساله اي است که نيازمند گذر زمان است.
چيزي که مشخص است احتمالا 3 بازيکن مذکور استقلال بعد از چند سال از اين تيم جدا خواهند شد و اين مساله هم با نظر فرهاد مجيدي صورت خواهد گرفت.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره