نماد آخرین خبر

افزایش آمار غرق‌شدگی و سکوت عجیب وزارت ورزش

منبع
آخرين خبر
بروزرسانی
افزایش آمار غرق‌شدگی و سکوت عجیب وزارت ورزش

آخرين خبر/ پزشکي قانوني استان مازندران درحالي از افزايش 97 درصدي غرق‌شدگي در سه ماه خرداد، تير و مرداد نسبت به مشابه سال قبل خبر داد که در اين ميان انتظار بود وزارت ورزش و جوانان نسبت به اين آمار وحشتناک واکنش نشان دهد و از فدراسيون نجات‌غريق و غواصي توضيح بخواهد. وزارت ورزش و جوانان بايد بداند اين آمار دردناک در تاريخ فدراسيون نجات‌غريق و غواصي کم‌سابقه است. 
سيدحميد سجادي وزير ورزش و جوانان نهم شهريور ماه براي افتتاح يک سالن ورزشي تا استان مازندران رفت اما دريغ از يک پيگيري ساده نسبت به اين موضوع.
او مي‌توانست حداقل يک بازديد ساده از سواحل دريايي استان مازندران داشته باشد و از وضعيت منجيان غريق و مشکلاتشان جويا شود. 
وزير جديد ورزش و جوانان بايد بداند يکي از دلايل اين آمار وحشتناک کاهش منجيان غريق متخصص و باتجربه در سواحل است، منجيان غريقي که به دليل ديرکرد در پرداخت حقوق ساحل را رها کرده و به کار ديگري مشغول شده‌اند.  
الته سيدحميد سجادي براي دلجويي از خانواده مرحوم خليل مقدم ملقب به عمو خليل، منجي غريق باسابقه و استخوان خرد کرده اين رشته رفت و پاي درد و دل خواهر اين منجي غريق هم نشست اما فقط سري تکان داد و سکوت کرد. عمو خليل چند روز پيش دو نفر را از غرق‌شدگي نجات داد اما به دليل فشار بيش از اندازه براي نجات اين دو نفر قلبش ايستاد و جان به جان آفرين تسليم کرد.
در اين ميان اما سکوت کميته پيشگيري از غرق‌شدگي فدراسيون نجات‌غريق و غواصي هم قابل تامل است، چراکه اين کميته سال را با شعار قرن بدون غريق آغاز کرد و هفته اول خرداد ماه نيز برنامه‌هاي آگاهي‌سازي پيشگيري از غرق‌شدگي را با ساخت چند کليپ آموزشي به اجرا رساند. البته ساخت اين چند کليپ گوشه‌اي از کار کميته پيشگيري از غرق‌شدگي بود. اين کميته همچنين بارها وبينار پيشگيري از غرق‌شدگي برگزار کرد.
نتيجه شعار قرن بدون غريق، نامگذاري هفته پيشگيري از غرق‌شدگي، چند کليپ آموزشي و برگزاري وبينارها چه شد؟ 
بايد مشخص شود اين کليپ‌هاي آموزشي براي چه کساني به نمايش درآمد؟ آيا در اختيار عموم مردم قرار گرفت؟ آيا براي آگاهي‌بخشي مردمي که اماکن آبي طبيعي را براي آب‌تني انتخاب مي‌کنند کاري صورت گرفت؟ وبينارهاي پيشگيري از غرق‌شدگي براي چه کساني برگزار شد؟ آيا افراد حاضر در وبينار توانستند کاري براي پيشگيري از غرق شدگي انجام دهند؟

و اينکه در اين زمينه با ارگان‌هاي ذيربط مانند نيروي انتظامي و هلال احمر تفاهم و همکاري‌هايي انجام شد؟ فدراسيون نجات غريق و غواصي بايد به اين چراها پاسخ دهد.
کارشناسان فني وزارت ورزش وجوانان بايد بدانند فردي رياست کميته پيشگيري از غرق‌شدگي را برعهده دارد که از کمترين تجريه در اين مقوله برخوردار است. جامعه نجات‌غريق، آن‌هايي که تجربه و تخصص بالايي در اين زمينه دارند بارها خواستار رزومه اين فرد شده‌اند اما اينکه چرا فدراسيون پاسخي به اين خواسته نمي‌دهد مشخص نيست.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد