نماد آخرین خبر

غروب پاراتیروکمان در سرزمین آفتاب/ تن آرش لرزید!

منبع
فارس
بروزرسانی
غروب پاراتیروکمان در سرزمین آفتاب/ تن آرش لرزید!

فارس/ پاراتيروکمان در بازي‌هاي توکيو نسبت به دوره گذشته عملکرد ضعيفي داشت و نژراني هاي بسياري را باعث شد.

کاروان پاراتيروکمان کشورمان در توکيو توانست يک مدال طلا توسط زهرا نعمتي و يک مدال نقره توسط رمضان بياباني کسب کند تا نخستين مدال کامپوند در پارالمپيک توسط بياباني به ثبت برسد اما تيم ميکس ريکرو با ترکيب زهرا نعمتي و غلامرضا رحيمي از کسب مدال بازماند.
نگاهي کوتاه به نتايج کسب شده حاکي از اين است که با توجه به نفرات اعزامي، عملکرد کلي مطلوب و قابل دفاع نبود چرا که اگر تک مدال زهرا نعمتي را کنار بگذاريم، بقيه بسيار ضعيف عمل کردند. رحيمي که در ۲۰۱۶ ريو مدال طلا گرفته بود، در پارالمپيک توکيو نتوانست حتي از نخستين مرحله صعود کند.
علي منشازاده نيز در کامپوند انفرادي تا مرحله يک هشتم پيش رفت و نتوانست نمايش قابل قبولي ارائه دهد. در کامپوند زنان هم فرزانه عسگري همين نتيجه را داشت و به کارش در پارالمپيک پايان داد.
به نظر مي‌رسد در اين دوره، تيم پاراتيروکمان با بحران فني روبه رو شده‌؛ به طوري که حتي مربيان ملي هم نتايج کسب شده را باور نداشتند. کمانداران که در بازي‌هاي ۲۰۱۶ ريو ۲ طلا، يک نقره و يک برنز داشتند، در اين توکيو با عقب گردي قابل توجه يک طلا و يک نقره کسب کردند.
مجيد کهتري سرمربي تيم درباره عملکرد کمانداران در بازي‌هاي توکيو گفته بود: طبيعي است که راضي کننده نيست. البته همه امکانات براي تيم ما فراهم شده بود. کميته ملي پارالمپيک و فدراسيون هر آنچه که خواستيم، فراهم کردند و تيم هم هر آنچه در توان داشت ارائه کرد و حتما اگر قصوري هست، متوجه بنده است. 
وي درباره عملکرد ضعيف رحيمي گفته بود: استرس رحيمي خيلي بالا بود و نتوانست خودش را کنترل کند. من در جريان مسابقه خيلي تلاش کردم به او کمک کنم، اما به نتيجه نرسيديم. نمي‌دانم چه اتفاقي افتاد و براي ما اين نوع تير زدن واقعاً غيرمترقبه بود. 
با توجه به صحبت‌هاي کهتري، اينطور به نظر مي‌رسد از نظر بحث رواني برنامه‌ريزي لازم انجام نشده چرا که در غير اينصورت مربي تيم ملي استرس را دليل ناکامي رحيمي عنوان نمي کرد.
تک مدال‌هاي کسب شده توسط برخي ورزشکاران مانند زهرا نعمتي باعث شده تا مقامات دلشان را به اين ستاره‌ها خوش کنند اما اين موضوع را مد نظر قرار نداده‌اند که با بازنشستگي آنها، ورزشکاران جايگزيني هستند که در ميادين بين‌المللي پرچم کشورمان را بالا ببرند يا خير؟
آيا به اين فکر شده که اگر روزي نعمتي‌ها و جوانمردي‌ها قصد خداحافظي داشته‌ باشند، ورزشکاري هست که بتواند اين طلاها را تکرار کند؟ ۳ سال به پارالمپيک پاريس زمان باقيست و در آينده‌اي نزديک مسابقات کسب سهميه هم آغاز خواهد شد. آيا مسئولان مربوطه به فکر برنامه‌ريزي هستند؟
کشوري که در تاريخ خود آرش کمانگير را داشته که افتخار ايران زمين است و اين رشته در دين هم اسلام توصيه شده، شايسته نيست چنين نتايجي در مسابقات و بازي‌هاي مهم رقم بخورد. بايد ديد مديران ورزش کشور چه برنامه‌اي براي فرار از بحران خواهند داشت.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد