نماد آخرین خبر

می‌گویند چاپلوسی می‌کنم/ می‌خواستند پدرم را دربیاورند!

منبع
فارس
بروزرسانی
می‌گویند چاپلوسی می‌کنم/ می‌خواستند پدرم را دربیاورند!

فارس/ سرمربي تيم واليبال نوجوانان گفت: لابي‌ام براي حضور در اين تيم ابتدا خدا و سپس رزومه‌ام بود.
هفدهمين دوره مسابقات واليبال قهرماني نوجوانان جهان که از دوم شهريور به ميزباني ايران (تهران) و در دو سالن دوازده هزار نفري آزادي و سالن فدراسيون آغاز شده بود، به پايان رسيد. تيم لهستان عنوان قهرماني را به دست آورد و بلغارستان و ايران مقام هاي دوم و سوم را از آن خود کردند.
هدايت تيم ايران در اين دوره برعهده مسعود آرمات بود؛ در روزمه او کسب قهرماني در رقابت‌هاي دانشجويان جهان هم به چشم مي‌خورد و پروسه انتخابش به عنوان سرمربي تيم نوجوانان با حواشي زيادي همراه بود. آرمات و شاگردانش در مسير آماده‌سازي خود هم با حواشي زيادي دست و پنجه نرم کردند و اتفاقات جالب پيرامون اين تيم حتي تا روز پاياني و در مراسم اختتاميه هم ادامه داشت.
تمام اين موارد به همراه کسب عنوان سوم جهان و ميزباني رقابت‌ها دلايلي بودند که خبرنگار ما به سراغ مسعود آرمات رفته و گفت‌وگويي بي‌پرده را با وي انجام دهد که در ادامه مي‌خوانيد.
* جواب اعتماد رئيس و هيأت رئيسه را دادم
* هيچ قولي نداده بودم
* روسيه‌اي را کنار زديم که از سال 2013 روي سکو بود
* هوتهم در کودکي مربي‌ام بود، اما مشغله کاري داشت
* صادقياني دغدغه تيم باشگاهي‌اش را داشت
* هيچکس با ناراحتي از ما جدا نشد
* دوست داشتيم با هوتهم ادامه دهيم، اما کارخانه آمد
*  بازيکنان صحبت‌هاي کارخانه را به جان مي‌خريدند
* فقط من تلاش‌هاي بي‌وقفه داورزني را ديدم
* برخي‌ها مي‌گويند آرمات چاپلوسي مي‌کند!
* دست تمام منتقدان را مي‌بوسم
* لابي من اول خدا و بعد هم رزومه‌ام بود
* بيشترين مدال جهاني را دارم
* کسي از من نپرسيد که چرا يک بازيکن از ايتاليا برنگشته است!
* بعد از شکست به لهستان بازيکنان نمي‌توانستند شام بخورند
* شاگردانم برخلاف لهستان، مردانه جنگيدند و به روح ورزش احترام گذاشتند
* آخر شدن را به قهرماني با بي‌اخلاقي و بي‌معرفتي ترجيح مي‌دهم
*  7 يا 8 بازيکن از اين تيم نوجوانان به رده بزرگسالان خواهند رسيد
* اگر قرار بود از شرايط ميزباني استفاده کنيم، لهستان را در گروه خود قرار نمي‌داديم
*  برخي‌ دنبال اين بودند که تيم نتيجه نگيرد و پدر مرا دربياورند
* چه فرقي مي‌کند چه کسي کاپ را مي‌گيرد؟
* مي‌توانستم به يکي از مربيان مدال نداده و آن را به پزشک يا بدنساز بدهم
* از دکتر مهدي احمدي تيم عذرخواهي مي‌کنم
* شايد از FIVB درخواست کنيم چند مدال براي‌مان ارسال کنند
* صحبتي براي حضورم در تيم جوانان نشده است
* هر جايي که بخواهند کار مي‌کنم چون سرباز واليبال هستم
* با هيچ تيم باشگاهي به توافق نرسيده‌ام

* از پروسه انتخاب‌تان به عنوان سرمربي تيم نوجوانان آغاز کنيم. در اين مسير چه صحبت‌هايي انجام شد که شما به عنوان جانشين محمد وکيلي انتخاب شديد؟
ابتدا از زحمات محمد وکيلي و همکارانش تشکر مي‌کنم. آنها در ادوار گذشته بسيار براي تيم نوجوانان تلاش کردند. وقتي فدراسيون تصميم گرفت سرمربي تيم را تغيير دهد، من به عنوان يکي از گزينه‌ها مطرح شدم. نام چند مربي ديگر هم روي ميز رئيس فدراسيون و هيأت رئيسه بود، اما با بررسي‌هايي که صورت گرفت، اين وظيفه را به من دادند. بايد از رئيس فدراسيون و هيأت رئيسه تشکر کنم که به من اعتماد کردند و خوشبختانه توانستيم با مدت کمي که در اختيار داشتيم، جواب اين اعتماد را بدهيم. ناگفته نماند ما در اين دوره تنها به تيمي باختيم که در مجموع يک ست را به حريفان واگذار کرد و 5 سال باهم تمرين کرده بودند. 
* در پروسه انتخاب‌تان به عنوان سرمربي تيم نوجوانان آيا شما قول خاصي به مسئولان فدراسيون داده بوديد؟
خير؛ من هيچ قولي نداده بودم. تنها صحبتي که شد، اين بود که تلاش کنيم تا بهترين نتايج کسب شده و بهترين استعدادها شناسايي شوند و من هم پذيرفتم. طرفين قولي به هم ندادند و هدف همه اين بود که يک بار ديگر نام ايران بر سر زبان‌ها بيفتد و پرچم کشورمان در يک ميدان بزرگ برافراشته شود. خوشبختانه اين اتفاق هم افتاد. اگر ما در فينال به لهستان مي‌خورديم و مي‌باختيم و دوم مي‌شديم شايد کمي سخت بود، اما در ديدار رده‌بندي توانستيم تيم روسيه که از سال 2013 روي سکو بود را شکست دهيم که فکر مي‌کنم اتفاق خوب و بزرگي بود. 
* بعد از آغاز کارتان و در مسير آماده‌سازي تيم، چند نفر از اعضاي کادر فني از جمله آرش صادقياني، حامد صمدي و هوتهم جمع شما را ترک کردند. آيا ممکن است حالا که مسابقات هم تمام شده دلايل جدايي اين نفرات را بيان کنيد؟
حامد صمدي براي کسب تجربه در کنار ما حضور داشت. هوتهم هم به عنوان مدير فني در کنار ما بود. وي از کودکي مربي من بود و من خاطرات خوبي با وي دارم. به همين دليل درخواست کردم که در کنار ما باشد. متاسفانه وي به دليل مشغله کاري چندين بار از من خواست تا تيم را ترک کند و ما هم از او خواستيم حداقل هفته‌اي دو روز به تيم سر بزند تا بتوانيم از تجربياتش استفاده کنيم. تمام پيام‌هايي که بين ما رد و بدل شد، موجود است و هيچ مشکلي در اين مسير وجود نداشت. او حتي براي تيم آرزوي موفقيت هم کرد. من از کودکي با وي کار کردم و مي‌دانم وقتي مسئوليتي به او سپرده مي‌شود دلش مي‌خواهد که صفر تا صد کار کند، اما چون در تيم نوجوانان نمي‌توانست اين شرايط را داشته باشد با عذرخواهي از ساير اعضاي کادر فني، جمع ما را ترک کرد. جدايي وي کاملاً دوستانه بود و در جريان مسابقات هم چندين بار با من تماس گرفت نکاتي را گوشزد کرد.
* آيا مي‌توانيد دلايل جدايي آرش صادقياني را هم بيان کنيد؟
صادقياني يکي از مربيان خوب و جوان و آينده‌دار واليبال ايران است. من خودم از وي خواستم که براي اين دوره کنار ما باشد، اما در مسير آماده‌سازي تيم درگير تيم باشگاهي خود هم بود. صادقياني سرمربي تيم مريوان بود و مشغله کاري‌اش موجب شد تا از ما جدا شود. به هر حال هر تيم باشگاهي براي حضور در ليگ برتر دغدغه ها و مشکلاتي دارد که بايد به آنها رسيدگي مي‌کرد. با اين حال آرش به من کمک فکري مي‌داد و بايد از او هم تشکر کنم. خوشبختانه هيچکس با ناراحتي از ما جدا نشد.
* بعد از اين جدايي‌ها مصطفي کارخانه به عنوان مشاور فني به کادر فني‌تان اضافه شد. شرح وظايف کارخانه چه بود؟
ما دوست داشتيم که هوتهم به کارش با ما ادامه دهد، اما به هر حال بعد از جدايي وي، کارخانه به جمع ما اضافه شد. از زماني که وي به عنوان يک بزرگتر و مربي باتجربه در کنار ما حضور پيدا کرد، اول از همه از نظر روحي شرايط تيم را تقويت کرد. از نظر فني هم صحبت‌هايي را با من انجام داد. در جريان مسابقات هم گاهي به رختکن آمد و صحبت‌هايي را با بازيکنان انجام داد که بسيار جالب و تاثيرگذار بود. شاگردانم تمام صحبت‌هاي وي را به جان مي‌خريدند و جنگنده وارد ميدان مي‌شدند. اين کارها در رده نوجوانان بسيار سخت است و بايد از کارخانه تشکر کنم.
* در ادامه مسير آماده‌سازي و در شرايطي که فدراسيون اوضاع مناسبي نداشت، تيم نوجوانان را به اردوي تدارکاتي ايتاليا اعزام کرد. اين سفر چقدر به آماده‌سازي تيم کمک کرد؟
ما مي‌دانستيم که در شرايط سخت کرونايي فدراسيون اوضاع مناسبي ندارد و اعزام تيم‌ها خيلي سخت است. اگر من از داورزني، تقوي و مرادي تشکر مي‌کنم واقعاً بدون هيچ چشم داشت و قصدي است. آنها تمام تلاش‌شان را کردند تا بهترين شرايط براي تيم نوجوانان فراهم شود. نگاه آنها اين بود که تيم ملي موفق شود و مردم خوشحال شوند. افراد زيادي از من ايراد گرفتند که چرا اينقدر از داورزني تشکر مي‌کنم، اما اين صحبت‌ها برايم اهميتي ندارد و بازهم تشکر مي‌کنم، چون خودم شاهد تلاش‌هاي بي‌وقفه او بودم. من از داورزني درخواست کردم که براي کمک به تيم نوجوانان مسابقات ليگ باشگاه‌هاي کشور را برگزار کند و او هم بعد از بررسي شرايط، ريسک کرونا و ساير موارد را به جان خريد و دستور برگزاري مسابقات در کاشان را داد. اينکار خيلي شهامت مي‌خواهد و اگر حالا من تعريف و تمجيد مي‌کنم برخي‌ها مي‌گويند آرمات چاپلوسي مي‌کند! اگر تيم نتيجه نمي‌گرفت برخي‌ها انتقاد مي‌کردند، حالا که نتيجه گرفته هم انتقاد مي‌کنند. بابت حمايت‌هاي من از داورزني هم برخي‌ها انتقاد مي‌کنند و اگر اين کار را هم نکنم بازهم انتقاد مي‌کنند. من دست تمام منتقدان را مي‌بوسم، اما فقط خودم مي‌دانم که داورزني تمام خواسته‌هاي مرا محقق کرد. 
* قبل از انتخاب سرمربي تيم نوجوانان برخي‌ها معتقد بودند که آرمات تنها با لابي شانس نشستن روي نيمکت تيم را دارد.
احترام خاصي براي تمام منتقدان قائل هستم. اگر پيمان اکبري، بهروز عطايي يا هر عزيز ديگري را انتخاب مي‌کردند بازهم صحبت از لابي مي‌شد. لابي من اول خدا و بعد هم رزومه‌ام بود. تيم دانشجويان ايران بعد از 58 سال با هدايت من قهرمان دنيا شد. مربيان زيادي در تيم دانشجويان کار کردند، اما به اين موفقيت نرسيدند. مسابقات دانشجويان جهان اصلاً سطح پايين نيست. ضمن اينکه حدود 10 - 12 سال در تيم جوانان کار کردم و قهرماني آسيا و جهان را در کنار عطايي تجربه کردم. يکي از مربياني هستم که بيشترين مدال جهاني را دارم. در رده باشگاهي هم غير از سال گذشته که خودم استعفا کردم و غير از شرايطي که در اردکان داشتم در ساير تيم‌ها عملکردم مشخص است. رزومه من خوب است و اصلاً درست نيست که خودم در اين خصوص صحبت کنم. اگر شما هم رئيس فدراسيون باشيد آيا کسي که روزمه نداشته باشد را براي هدايت تيم ملي انتخاب مي‌کنيد؟ به تمام انتقادها احترام مي‌گذارم، چون همين انتقادها انگيزه من را بالا برد. ضمن اينکه اين تيم با 4 ماه تمرين توانست عنوان سوم جهان را کسب کند. 
* يکي از بازيکنان در پايان اردوي ايتاليا نتوانست به ايران بازگردد؛ علت اين اتفاق چه بود؟
زمان برگشت به ايران تست کروناي يکي از بازيکنان مثبت اعلام شد و مجبور بود 12 روز در ايتاليا بماند. همين روي روحيه ساير بازيکنان هم تاثير گذاشت. خوشبختانه با تلاش‌هاي مهدي احمدي، پزشک تيم که تمام مدت در کنار او حضور داشت، تست وي منفي شد و توانست با سلامتي به کشور بازگردد. بايد از دکتر احمدي هم تشکر ويژه داشته باشم.
* چرا در همان زمان اين خبر رسانه‌اي نشد؟ آيا شما نخواستيد اين اتفاق رخ دهد يا اينکه سياست فدراسيون مخفي‌کاري بود؟
بعد از اردوي ايتاليا کسي از من سوالي نپرسيد و شرايطي نبود که بخواهم درمورد اين اتفاق با رسانه‌ها صحبت کنم. اگر اطلاع‌رساني نشده هم من بي‌اطلاع هستم. باتوجه به اينکه نام ويروس کرونا کمي نگران کننده است، از ابتدا به خانواده آن بازيکن اعلام کرديم که شرايط ويزاي او دچار مشکلاتي شده تا نگران نباشند. در ادامه وقتي با خانواده او صحبت کرديم و شرايط را توضيح داديم، ديگر چيزي براي مخفي کردن وجود نداشت. 
* تيم گواتمالا براي مسابقات جهاني به ايران نيامد؛ اين موضوع چقدر روي روند آماده‌سازي تيم تاثيرگذار بود؟
وقتي گواتمالا به ايران نيامد، ضربه فني شديدي به ما وارد شد. ما تجربه حضور در مسابقات رسمي را نداشتيم و عدم حضور اين تيم هم کمي ما را اذيت کرد. به اين ترتيب بازي اول ما با هند برگزار شد و سرمربي اين تيم هم کري خوانده بود که ايران را شکست خواهيم داد. وقتي لهستان ما را شکست داد، کار کمي براي ما سخت شد و در مرحله دوم به جمهوري چک و آرژانتين روبرو شديم. چک نايب قهرمان اروپا بود و آرژانتين هم در قاره خود در جمع مدعيان قرار داشت. در رده نوجوانان وقتي تيم مي‌بازد، شرايط روحي بازيکنان بهم مي‌ريزد و ريکاوري آنها کار بسيار سختي است. بعد از اينکه به لهستان باختيم، بازيکنان تصور مي‌کردند که دنيا به آخر رسيده و نمي‌توانستند شام بخورند. اگر به چک يا آرژانتين مي‌باختيم، کار بسيار براي ما سخت مي‌شد و همين موضوع همه را نگران کرده بود. وقتي چک و آرژانتين را شکست داديم، خيال همه راحت شد و انگيزه بالايي داشتيم که لهستان را شکست دهيم. لهستاني‌ها با حواشي که در بازي اول ايجاد کردند، بازيکنان را تحت فشار قرار دادند. آنها کار خود را بلد هستند و به شاگردانم گوشزد کرده بودم که اگر وارد حاشيه شويم ما بيشتر ضربه خواهيم خورد. لهستاني‌ها در تمام رده هاي سني کارشان را بلد هستند، اما بازيکنان من مردانه جنگيدند و به روح ورزش احترام گذاشتند. 
* کمي بيشتر درمورد بازي با لهستان صحبت کنيم. در تصاوير تلويزيوني برخلاف اظهارات شما به گونه‌اي ديده مي‌شد که بازيکن ايران درگيري‌ها را آغاز کرده است.
من در رختکن بودم. وقتي بازيکنان وارد سالن شدند، با کمي تاخير همراه با امين شاکري به سمت سالن حرکت کردم. وقتي وارد شدم، ديدم که سرمربي لهستان حمله کرده به سمت دو بازيکن تيم و درگيري لفظي بين آنها ايجاد شده است. وقتي دليل را جويا شدم، سرمربي لهستان اعلام کرد که بازيکن ايران به او نگاه کرده است! به ناظر اعلام کردم که اگر بازيکن من اشتباهي انجام داده مطرح کنند تا همين حالا وي را اخراج کنم، اما نگاه کردن دليل خوبي براي ايجاد درگيري نيست. بازي ناظر دارد و هر اتفاقي رخ مي‌دهد بايد با آنها هماهنگ شود. لهستاني‌ها در تمام رده‌هاي سني اين کارها را مي‌کنند. اگر تصور کنيم که بازيکنان ايران مشکل داشتند، چرا با سرمربي آلمان هم درگير شدند؟ آيا او هم مشکل داشت؟ من قهرماني که با بي‌اخلاقي و بي‌معرفتي باشد را نمي‌پسندم.
* چند نفر از بازيکنان تيم‌ نوجوانان توانايي رسيدن به تيم ملي بزرگسالان را دارند؟
اگر اين تيم مورد حمايت قرار بگيرد و بازيکنان رها نشوند حدود 7 يا 8 بازيکن از اين تيم به رده بزرگسالان خواهند رسيد. من اعتقاد دارم که بازيکنان بايد پله پله رشد کنند و نبايد آنها را ناگهان از رده نوجوانان به بزرگسالان بفرستيم. ما اگر تجربه داشتيم و از دو سال قبل تمرين کرده بوديم، حتي اگر چهارم هم مي‌شديم حداقل 3-4 بازيکن در تيم منتخب قرار مي‌گرفتند. زمان کمي در اختيار داشتيم و تقريباً حدود يک ماه با ترکيب اصلي تمرين کرديم. 
* برخي‌ها اعتقاد دارند که اگر ايران ميزبان اين مسابقات نبود، نمي‌توانست حتي عنوان سوم را کسب کند.
ميزباني در شرايطي مي‌توانست روي نتيجه تيم تاثيرگذار باشد که مسابقات با حضور تماشاگران برگزار شود و تمام داوران ايراني باشند، اما وقتي همه چيز زير نظر فدراسيون جهاني است چگونه مي‌توان از شرايط ميزباني سود برد؟ به نظرم فدراسيون ايران در اين شرايط کرونايي شهامت به خرج داد و با گرفتن ميزباني فقط هزينه کرد وگرنه هيچ نفوذي در کار نبود. اگر قرار بود از شرايط ميزباني سود ببريم لهستان را در گروه خودمان قرار نمي‌داديم و به گونه اي برنامه‌ريزي مي‌کرديم که در فينال با لهستان روبرو شويم. برخي‌ها دنبال اين بودند که تيم نتيجه نگيرد و پدر مرا دربياورند. حتي اگر چهارم هم مي‌شديم و با وجود يک پله رشد نسبت به دوره گذشته بازهم خيلي‌ها انتقاد مي‌کردند. پشت سر وکيلي که تيم را قهرمان جهان هم کرده همين حرف‌ها مطرح مي‌شود. دلم نمي‌آيد بگويم منتقدان غرض‌ورزي مي‌کنند، چون دست بوس آنها هستم و بازهم مي‌گويم که انتقادهاي آنها انگيزه من را بيشتر کرد. 
* انتقاد ديگري که مطرح مي‌شود مربوط به مراسم اختتاميه است؛ جايي که برخلاف ساير تيم‌ها کاپ قهرماني را بجاي کاپيتان به سرمربي ايران دريافت کرد!
متاسفانه دوستاني که در محل حضور نداشتند اين صحبت‌ها را مطرح مي‌کنند. ما روي سکو بوديم و يونس جوان، کاپيتان تيم ما هم در کنار ساير بازيکنان ايستاده بود. زماني که مسئولان براي اهداي کاپ آمدند داورزني سراغ کاپيتان تيم را گرفت که او در انتهاي صف ايستاده بود، اما به دليل کمبود زمان معاون وزير اعلام کرد که ايرادي ندارد و کاپ را به دست سرمربي بدهيم. حالا چه فرقي مي‌کند که چه کسي کاپ را مي‌گيرد؟ تمام بازيکنان خوشحال بودند و طرح اين موضوعات واقعاً خنده‌دار و عجيب است. من چون وسط ايستاده بودم کاپ را دريافت کردم و در ادامه همه با کاپ عکس گرفتند.
* دو عضو کادر فني (مهدي احمدي و مهدي هاشمي) هم در مراسم حضور نداشتند که گويا علت اين موضوع عدم دريافت مدال بود.
فدراسيون جهاني واليبال 17 عدد مدال ارسال کرده بود که 12 مدال سهم بازيکنان بود و 5 مدال هم به کادر فني مي‌رسيد. سرپرست، سرمربي و سه مربي که روي نيمکت بودند بايد مدال را مي‌گرفتند. در قانون فدراسيون جهاني بدنساز اصلاً جز افرادي نيست که بايد مدال بگيرد، اما پزشک بايد مي‌گرفت. عسگري، سرپرست تيم اين مدال ارزشمند را به گردن امين شاکري انداخت و بابت زحماتش از وي تشکر کرد. من به مهدي هاشمي خسته نباشيد مي‌گويم، اما توزيع مدال نه دست من بود و نه دست فدراسيون. خيلي تلاش کردم که تعداد مدال‌ها افزايش پيدا کند، اما شرايط فراهم نبود، چون فدراسيون جهاني اين تعداد را تعيين کرده بود. نظر من بود که چه نفراتي مدال بگيرند. من مي‌توانستم به يکي از مربيان مدال نداده و آن را به پزشک يا بدنساز بدهم. فدراسيون هيچ نقشي در اين موضوع نداشت و ما چون 3 مربي روي نيمکت داشتيم مدال‌ها را بين آنها تقسيم کرديم. دکتر احمدي از جمله افرادي است که من هر تيمي داشته باشم به او اعتماد مي‌کنم. احمدي بسيار براي تيم زحمت کشيد و اصلاً نمي‌توان تلاش‌هاي او را ناديده گرفت. از او عذرخواهي مي‌کنم و واقعاً نمي‌دانستم تعداد مدال‌ها 17 عدد است. داورزني به من قول داد که از آنها دلجويي کند؛ ضمن اينکه احتمالاً با فدراسيون جهاني رايزني کنيم تا چند مدال ديگر براي ما ارسال کند تا شرمنده کسي نشويم. 
* در شرايطي که شما مشغول به فعاليت بوديد اعلام شد که محمد وکيلي سرمربي تيم نوجوانان 1401 شده است و اين اتفاق يعني با هر نتيجه‌اي شما بعد از مسابقات ديگر سرمربي اين تيم نخواهيد بود. آينده کاري شما در رده‌هاي ملي چگونه خواهد بود؟
نگاه ما بايد ملي باشد. تصور مي‌کنم اين تصميم به اين دليل گرفته شد که اتفاقي که براي ما افتاد براي تيم دوره بعد رخ ندهد. يعني هم کادر فني زمان داشته باشد و هم بازيکنان بتوانند کسب تجربه کنند. وکيلي استعداديابي کرد و چون تيم نونهالان نداشتيم او را به عنوان سرمربي نوجوانان 1401 انتخاب  کردند. بعد از مسابقات جهاني هيچ صحبتي با فدراسيون مبني بر حضور در تيم جوانان و .... نداشتم. هر جايي که فدراسيون بخواهد کار خواهم کرد، چون سرباز واليبال هستم. فدراسيون روي من سرمايه‌گذاري کرده است و گوش به حرف مسئولان خواهم بود. نمي‌دانم چه تصميمي براي من خواهند گرفت، اما براي وکيلي و همکارانش آرزوي موفقيت مي‌کنم.
* تيم ملي بزرگسالان کشورمان با کادري ايراني و بازيکناني جوان راهي مسابقات قهرماني آسيا شده است. شرايط اين تيم را چگونه ارزيابي مي‌کنيد؟
اگر تيم ملي قهرمان شود اعتبار مربي ايران بالا مي‌رود. عطايي و همکارانش در حال دفاع از حيثيت تمام مربيان ايراني هستند. همه بايد براي تيمي که پوست‌اندازي کرده و چند ستاره بزرگ خود را در اختيار ندارد دعا کنند. من شک ندارم که تمام رده‌هاي سني با مربيان ايراني مي‌توانند موفق باشند. بايد از اعتمادي که فدراسيون به مربيان داخلي کرده استفاده کنيم و شک ندارم همينگونه هم خواهد شد. بايد به جايي برسيم که مربي صادر کنيم.
* امسال در چه تيم باشگاهي حضور خواهيد داشت؟
سال گذشته در قزوين بودم و بايد از مسئولان شهرداري قزوين تشکر کنم، اما به دليل مشغله کاري از سمت خودم استعفا کردم. براي فصل پيش‌رو چند پيشنهاد داشتم، اما چون بايد روي تيم نوجوانان تمرکز مي‌کردم، وارد مذاکره جدي با هيچ تيمي نشدم. تاکنون با تيمي به توافق نرسيده‌ام، اما احتمال دارد در ادامه شرايط تغيير کند. فعلاً استراحت مي‌کنم تا بتوانم از نظر روحي و جسمي ريکاوري کنم.


ما را در کانال تلگرامي «کانال ورزش» دنبال کنيد