نماد آخرین خبر

مصدومیت مانع از رسیدن سیدجلال حسینی به رکورد علی جباری

منبع
طرفداري
بروزرسانی
مصدومیت مانع از رسیدن سیدجلال حسینی به رکورد علی جباری

طرفداری/ سیدجلال حسینی در آستانه کسب رکوردی دیگر در پرسپولیس بود که البته مصدومیت مانع این اتفاق شد
سیدجلال حسینی، کاپیتان تیم پرسپولیس تا کنون ۱۴ بار در دربی حضور داشته و سابقه ۱۰ بار کاپیتانی سرخ ها در شهرآورد پایتخت را نیز در کارنامه دارد.
رکورد بیشترین کاپیتانی در دربی با ۱۱ بازی در اختیار علی جباری، کاپیتان پیشین تیم استقلال است. از این رو اگر سیدجلال حسینی در دربی ۹۷ که روز شنبه برگزار می شود در میدان حضور داشته باشد، به رکورد جباری خواهد رسید. اما به نظر می رسد او قرار است در این بازی روی نیمکت نشسته و به دلیل مصدومیت در ترکیب حضور نداشته باشد. از این رو کاپیتان سرخ ها باید در انتظار دربی برگشت فصل جاری باشد تا به رکورد کاپیتان سابق آبی ها برسد.
گفتنی است سیدجلال حسینی در دربی ۹۶ نیز که در چارچوب یک چهارم نهایی جام حذفی فصل گذشته برگزار شد روی نیمکت نشست و در دربی 97 نیز قادر به همراهی تیمش نیست.
کاپیتان سرخپوشان پایتخت در دو دیدار اخیر تیم خود مقابل نفت آبادان و نفت مسجد سلیمان نیز غایب بود.
لازم به ذکر است سیدجلال بین پرسپولیسی ها از نظر حضور در دربی با بازوبند کاپیتانی رکورددار است و پس از او زنده یاد همایون بهزادی با ۹ بار کاپیتانی برای سرخپوشان پایتخت در دربی در میان پرسپولیسی ها قرار دارد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره