logo

ساعی: اختلاف ما شخصی نیست آیین نامه است

منبع
فارس
بروزرسانی
ساعی: اختلاف ما شخصی نیست آیین نامه است

فارس/ رئیس سابق کمیسیون ورزشکاران گفت:امروز اینجا هستیم از حقوق ورزشکاران دفاع کنیم چون ما نماینده همه ورزشکاران هستیم.
هادی ساعی در خصوص اتفاقات اخیر در کمیسیون ورزشکاران، عنوان کرد: امروز اینجا هستیم از حقوق ورزشکاران دفاع کنیم چون ما نماینده همه ورزشکاران هستیم. امیدوارم با کمک دوستان رسانه این مشکلات حل شود. امروز نیامدیم که بخواهیم مشکلات را بیشتر کنیم، قرار است کاری کنیم ورزشکاران حرف‌های خود را بزنند و مشکلات همنوعان خود را پیگیر باشند. قصد نداریم کسی را تخریب کنیم و حرف غیر کارشناسی هم نخواهیم زد‌.
تکواندوکار کشورمان خاطرنشان کرد: دوستانی که اینجا هستند نماینده ورزشکاران هستند. اتفاقاتی که در خصوص کمیسیون افتاد این است که ۴ نفری که رئیس می‌تواند به مجمع معرفی کند باید با مشورت رئیس کمیسیون باشد. رئیس و نایب رئیس باید از بین ۱۵ نفر منتخب معرفی می‌شدند و رئیس کمیته می‌تواند بر حسب نیاز در هر زمان ۴ نفر را معرفی کند. صالحی امیری تشخیص داده ۴ نفر همان اول کار نیاز است اما او باید صبر می‌ کرد تا رئیس انتخاب شود و بعد از مشورت ۴ نفر را معرفی می‌کرد. در حالی که ۴ نفر قبل از انتخاب رئیس معرفی شدند و به رئیس هم رای دادند.
وی افزود: ۴ نفری که رئیس انتخاب می‌کند رای دارند اما چون از طرف رئیس کمیته معرفی شده‌اند نمی‌توانند جزو ۶ نفر حاضر در مجمع کمیته باشند. این تخلف است‌.
ساعی در پاسخ به این سوال که اعلام شده بود در نشست اول رئیس و نایب رئیس انتخاب شوند، گفت: بله باید از طرف همان ۱۵ نفر انتخاب می‌شدند اما جلسه قرار نبود جلسه کمیسیون باشد بلکه قرار بود احکام دریافت شود. متاسفانه دیدیم انتخابات برگزار شد در حالی که من پیشنهاد دادم اول دوستان احکام بگیرند در نشست بعدی رئیس انتخاب شوند چون حق دوستان کشتی‌گیر هم بود که در نشست حضور داشته باشند چون ممکن بود برای ریاست هم کاندیدا باشند اما دوستان ظاهرا عجله داشتند.
ساعی تصریح کرد: قولی که به سوریان دادند هم اشتباه بود چون او نمی‌توانست جزو ۶ نفر باشد‌، دوستان اشراف نداشتند و قول دادند. حتی اگر قول هم اجرایی می‌شد و سوریان به مجمع می‌آند از نظر قانونی نمی‌توانست عضو هیات اجرایی شود‌. من حتی گفتم چرا جودو نیست اما گفتند چون تعلیق شده اساسنامه اجازه نمی‌دهد آنها بیایند در حالی که هیچ کجای اساسنامه چنین چیزی نمی‌گوید. تنها جایی که ورزشکار نمی‌تواند حضور داشته باشد زمانی است که دوپینگ کند.

وی درباره اینکه از رشته والیبال هم حضور نداشتند، خاطرنشان کرد: والیبال شرکت نکرده بود در حالی که به جودو اصلا نامه برای شرکت نداده بودند من به این موضوع هم اعتراض داشتم. همین موضوع باعث اختلاف می شود و بحث ما موارد آیین‌نامه و اساسنامه ای است‌.
تکواندوکار المپیکی کشورمان گفت: رئیس کمیسیون ورزشکاران تنها کمیسیونی است که می‌تواند با رئیس IOC مکاتبه کند. من گفته بودم نمی‌خواهم رئیس کمیسیون شوم و قرار شد سوریان رئیس شود اما همان زمان هم قول و قرارهایی گذاشته شد اما اجرایی نشد. این اتفاقات باعث شد سوریان برود. دوستان رای دادند میراسماعیلی رئیس شود، کارها خوب پیش می‌رفت. وقتی او رئیس فدراسیون جودو شد درگیری هایش هم بیشتر شد و تعلیق جودو باز هم کار را بیشتر کرد. دوستان به این نتیجه رسیدند من دوباره رئیس کمیسیون شوم اما دوست نداشتم دوباره بیایم. خیلی اصرار کردند رئیس کمیسیون شوم و با اصرار دوستان آمدم اما اتفاقاتی باز هم پشت پرده افتاد‌. این سنگ اندازی باعث شد کمیسیون کارش را انجام دهد و نگران بودم در این دوره هم تکرار شود. به دوستان گفتم اجازه ندهیم از بیرون ورود کنند، من خودم به ۶ رئیس فدراسیون رای دادم و همه آنها رفته‌اند. اختلاف سلیقه را می‌توان داخل حل کرد.
ساعی درباره اینکه بهتر نبود با اعضای کمیسیون مشکل را حل می‌کردید، اظهار داشت: اختلاف شخصی نداریم و اختلاف به خاطر آیین‌نامه است. دوستان خیلی آیین نامه را نمی‌دانند و به آنها چیزهایی گفته‌اند. من گفتم به دوستان که آیین‌نامه را بخوانند اما همان جلسه اول رئیس انتخاب شد. من مصاحبه میراسماعیلی را دیدم که گفته بود بودجه آنها را هم نمی‌دهند، نباید که به آنها ظلم شود.
ساعی در پاسخ به سوالی دیگر مبنی بر اینکه صحبتهایی شنیده شده مبنی بر این که کمیسیون ورزشکاران را منحل کنند، گفت: غیر ممکن است و این اجازه را منشور نمی‌دهد. دوره‌های قبل کمیسیون ۲ رای داشت الان ۶ رای دارد. اگر همه دنبال کمیسیون هستند به خاطر این ۶ رای است نه خود ورزشکاران. بعد از انتخابات کسی جواب سلام ورزشکاران را نمی‌دهند. الان ادم‌های سیاسی دنبال ورزشکاران هستند و خدا را شکر. همه ورزشکاران مانند الماس هستند و امیدوارم سیاسیون به این الماس‌ها خط نیندازند.
ساعی همچنین درباره اینکه آیا در خصوص انتخاب سه کاراته کار در کمیسیون ورزشکاران مشکلی وجود ندارد، یادآور شد: شائبه هست و رشته‌های المپیکی می‌توانند ۳ ورزشکار داشته باشند اما از نظر قانونی مشکلی نیست و باید دید برای دوره‌های بعد IOC  چه می‌گوید‌.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره
اخبار بیشتر درباره