ايسنا/ سرمربي تيم واليبال سايپا با ارزيابي پيروزي تيمش مقابل متين ورامين گفت: به نظرم اخلاقمدار بودن به مراتب ارزش بيشتري از پيروزيها دارد.
فرهاد نفرزاده پس از پيروزي در بازي برگشت مرحله پلي آف مقابل متين ورامين اظهار کرد: برد و باخت جزيي از بازي واليبال است. بايد همه بپذيريم که همه تيمها نميتوانند شکست ناپذير باشند. احتمال باخت براي هر تيمي وجود دارد. ما سعي ميکنيم بازيهاي زيباتر و قدرتمندانهتري را در بازيهاي آينده به نمايش بگذاريم. انشالله تلاش ميکنيم به فينال هم برسيم.
وي با تقدير از بازيکنانش گفت: از تمام بازيکنانم تشکر ميکنم که مقابل متين ورامين يک بازي منسجم را انجام دادند. تيم ما به مراتب بهتر از ورامين واليبال بازي کرد. ما در تمامي پستها از ورامين بهتر بازي کرديم. حريف قدري به بازي فردي بازيکنانش تکيه داشت.
سرمربي تيم واليبال ساپيا درباره نقش ميرزاجانپور و فياضي به ترتيب در تيم هاي متين ورامين و سايپا خاطرنشان کرد: هر دوي اين بازيکنان بهترينهاي تيم خود بودند. و قطعا نقش بسزايي در بازي تيم خود داشتند.
نفرزاده در پاسخ به پرسشي درباره اظهار نظر کارخانه که گفته بود " بازيکنان تيم سايپا موجب تحريک هواداران شدند" اظهار کرد: اين نظر شخصي است و من نميتوانم در باره آن صحبت کنم.
وي درباره حاشيههاي رويداده در پايان اين بازي گفت: بايد نيروهاي انتظامي حضور پررنگتري داشته باشند و بتوانند تماشاگران را کنترل کنند. تماشاگر ممکن است هر رفتاري را انجام دهد و ما بايد آمادگي لازم را داشته باشيم تا کار به بحران نکشد. ما سعي ميکنيم از اين حاشيهها به دور باشيم. به نظر من سايپا تيمي بوده که اخلاق مدارانه کار کرده است و براي تيم حريف و هوادارانش احترام قايل بوده است. به نظر من اخلاقمدار بودن بسيار پايدارتر از پيروزي در ميدان است. اين بداخلاقيها در ذهن همه ميماند و برد و باختها فراموش ميشود.
نفرزاده درباره برگزاري بازي سوم مرحله پلي آف در سالن 12 هزار نفري آزادي تهران گفت: از ابتدا هم فدراسيون واليبال با توجه به حساسيتهايي که وجود داشت بايد بازيهاي پليآف رادر سالن 12هزار نفري برگزار ميکرد و شخصا با اين تصميم موافق هستم.