نماد آخرین خبر

رفتار زننده بازیکن خارجی در لیگ برتر

منبع
فارس
بروزرسانی
رفتار زننده بازیکن خارجی در لیگ برتر

فارس/ بازیکن تیم بسکتبال نظم آوران سیرجان رفتار زننده ای را در دیدار با ذوب آهن در زمین انجام داد.

دیدار تیم‌های ذوب‌آهن و نظم آوران سیرجان در نیمه نهایی لیگ برتر بسکتبال در حالی با برتری 77 بر 71 ذوب آهنی‌ها به پایان رسید که در اواخر مسابقه حواشی بر بار فنی بازی چربید و مشکلاتی به وجود آمد که همه چیز را تحت تاثیر قرار داد.
در پایان مسابقه نیکولا دراگوویچ، بازیکن خارجی تیم نظم آوران حرکات زننده ای را از خود به نمایش گذاشت که کاملا دور از فضای ورزشی بود و در صحنه‌ای جملاتی به کار برد که در مبارزات آزاد معمولا زده می‌شود.
حال باید دید فدراسیون بسکتبال چه تصمیمی درباره این اتفاقات می‌گیرد.
نادر باقری، مسئول کمیته مسابقات در این خصوص به فارس گفت: ساعت 15 امروز جلسه رسیدگی به اتفاقات این بازی است و ما جلوی این رفتارها و گردنکشی‌ها می‌ایستیم و فرقی هم ندارد بازیکن داخلی باشد یا خارجی.
وی ادامه داد: بنای فدراسیون و شخص جواد داوری هم این است که بلافاصله بعد از هر اتفاقی به آن رسیدگی کنیم و تصمیم بگیریم.

ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره