نماد آخرین خبر

سرمربی هال‌سیتی: صیادمنش دیر به تمرینات اضافه شد/ دلتنگ او هستیم

منبع
تسنيم
بروزرسانی
سرمربی هال‌سیتی: صیادمنش دیر به تمرینات اضافه شد/ دلتنگ او هستیم

تسنیم/ اللهیار صیادمنش حدود 40 روز پیش در دیدار هال سیتی مقابل برنلی در هفته دوم لیگ چمپیونشیپ انگلیس، دچار مصدومیت شد و زمین بازی را در دقیقه 55 ترک کرد.
مهاجم جوان تیم ملی ایران پس از این اتفاق، تاکنون نتوانسته است در ترکیب هال سیتی به میدان برود. حتی صحبت‌هایی مطرح شد که صیادمنش تا جام جهانی نمی‌تواند به میدان برود که این موضوع هیچ‌گاه تأیید نشد.
شوتا آرولادزه در گفت‌وگو با «Hull Live» درباره وضعیت صیادمنش اظهار داشت: می‌توانم بگویم اللهیار، آداما ترائوره و بنجامین تته دیر به تمرینات اضافه شدند و همه آنها هم مهره‌های هجومی بودند. آنها چیزهای جدیدی در بازی ساختند، توپ را به بقیه رساندند و سپس مصدوم شدند. ما براندون، دوچرتی، دوگوکان، ترائوره و صیادمنش را از دست دادیم و حالا ژان مایکل سری و اوزان توفان را هم در اختیار نداریم.
هال سیتی در 10 هفته گذشته لیگ چمپیونشیپ انگلیس متحمل پنج شکست شده است و در جایگاه بیستم جدول 24 تیمی مسابقات قرار دارد.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره