جام‌جهانی/ آخرین وضعیت مهاجم مصدوم اکوادور

منبع
تسنيم
بروزرسانی
جام‌جهانی/ آخرین وضعیت مهاجم مصدوم اکوادور

تسنیم/ مهاجم تیم ملی اکوادور که روی برانکارد زمین بازی با هلند را ترک کرد، درباره آخرین وضعیت مصدومیتش توضیحاتی داد.
به نقل از ESPN AR؛ انر والنسیا گلزن اکوادور در بازی شب گذشته دور دوم مرحله گروهی جام جهانی 2022 برابر هلند در دقایق پایانی با برانکارد مجبور به ترک زمین شد.
مهاجم تیم ملی اکوادور گفت: پس از بازی نخست برابر قطر معاینه‌های پزشکی را پشت‌ سر گذاشتم. مشخص شد که مشکل کوچکی در زانو دارم و باعث نگرانی‌ام بود. برابر هلند هم با درد بازی کردم. مهمترین موضوع این است که به تیمم کمک کردم و هنوز قدرتمند هستیم. اکنون احساس بهتری دارم و تا پیش از بازی پایانی باید آماده شوم. امیدوارم بازی خوبی برابر سنگال داشته باشیم.
انری والنسیا افزود: امیدوارم شرایط من هم بهتر شود و همچنان بتوانم به اکوادور کمک کنم. ما تیم خوب و قدرتمندی داریم و این مهمترین موضوع است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره