رکوردِ ادامهدارِ مسجدسلیمانیها
طرفداری/ نفت مسجد سلیمان آمار دفاعی بدی در این فصل ثبت کرده است.
نفت مسجدسلیمان در هفته سیزدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر برابر سپاهان 4 گل دیگر خورد تا حالا با 33 گل خورده در 13 بازی بدترین خط دفاعی را در مسابقات فوتبال لیگ برتر داشته باشد، آنها با ادامه این روند خودشان را به یک رکورد در تاریخ لیگ برتر فوتبال ایران می رسانند.
اگر آنها در ادامه کار مسابقات خودشان در لیگ برتر با همین میانگین گل دریافت کنند، در پایان مسابقات فوتبال لیگ برتر، به 76 گل خورده در مسابقات خواهند رسید.
اگر نفتی ها فکری برای ترمیم خط دفاعی شان نکنند، ممکن است آمارشان بدتر از این هم شود، در این صورت باید منتظر ثبت یک رکورد در لیگ برتر باشیم، رکوردی که مدتهاست در جدول کم گل مسابقات فوتبال لیگ برتر ثبت نشده است.
نفت مسجدسلیمان در سال های اخیر در لیگ فوتبال ایران جزو تیم های خوب بوده و بازیکنان بی کیفیتی هم ندارد و قطعا دریافت 33 گل در 13 بازی برای چنین تیمی در مسابقات فوتبال لیگ برتر نمی تواند آمار شایسته ای باشد.