فسخ قرارداد 2 بازیکن فولاد
ورزش 3/ باشگاه فولاد خوزستان برای قطع همکاری با دو بازیکن باتجربه خود به توافق رسید.
فولاد خوزستان که یکی از تیمهای پرسروصدا در نقل و انتقالات نیمفصل بود و ورودی و خروجیهای شاخصی داشت، در آخرین ساعت پنجره زمستانی برای فسخ قرارداد وریا غفوری و احمد عبداللهزاده به توافق نهایی دست یافت.
وریا غفوری که در ابتدای فصل به فولاد خوزستان پیوست و در ۱۲ مسابقه لیگ برتر برای این تیم به میدان رفت، به شکل غیرمنتظرهای به پایان همکاری با این باشگاه رسید و با نظر جواد نکونام از جمع سرخپوشان اهوازی جدا شد.
کاپیتان سابق استقلال، که پیشبینی میشد دوران جدیدی همراه با فولاد خوزستان تجربه کند و حداقل یک فصل در این تیم ماندگار شود، پس از توافق با مدیران این باشگاه برای جدایی، برای فسخ دوطرفه قراردادش به توافق رسید.
احمد عبداللهزاده، دیگر بازیکن باتجربه فولاد خوزستان، که در ۱۰ بازی این فصل لیگ برتر به میدان رفت و دو گل به ثمر رساند، نیز پس از هشت سال باید از این باشگاه جدا شود و تیم جدیدی را انتخاب کند.
عبداللهزاده امشب برای فسخ دوطرفه قراردادش با باشگاه فولاد خوزستان به توافق نهایی دست یافت و احتمالا بهعنوان بازیکن آزاد راهی نساجی مازندران خواهد شد.