پرشورترین هواداران آزادی

ورزش 3/به مانند بازی با روسیه، بانوان ایرانی در جدال با کنیا نیز حضوری پر رنگ روی سکوهای استادیوم آزادی داشتند.
مهمترین نکته در حاشیه دو دیدار دوستانه تیم ملی برابر کنیا و روسیه، حضور دوباره بانوان ایرانی روی سکوهای استادیوم آزادی بود.
حضوری پر شور که حتی سر و صدای ایجاد شده توسط آنها برای تشویق تیم ملی به راحتی از گیرندههای تلویزیونی شنیده میشد.
با این حال جالبترین قسمت از بازی ایران و کنیا، حضور پر شور هواداران کنیایی بود. به طوریکه حدود ۳۰ هوادار تیم فوتبال این کشور حتی در بعضی مواقع با سر و صدای زیادی که داشتند، جو استادیوم آزادی را در اختیار گرفتند.
اما در جایگاه رو به رو، بانوان هواداران ایران حضور داشتند و نسبت به دیگر تماشاگران حاضر در استادیوم، تیم ملی را بهتر تشویق میکردند و در نهایت برد شیرینی را در جو مثبت استادیوم آزادی تجربه کردند.