نماد آخرین خبر

سندروم اخراج ناگهانی در آلمان!

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
سندروم اخراج ناگهانی در آلمان!

ورزش 3/درحالیکه هیچ نشانه‌ای از تنش در روابط مدیران ارشد لایپزیش با مدیر ورزشی این باشگاه مکس ایبرل دیده نمی‌شد این باشگاه آلمانی امروز در آستانه دیدار حساس با بایرن مونیخ اعلام کرد ایبرل را اخراج کرده است. روون شرودر به جای او عهده‌دار پست مدیریت ورزشی شده است.
در بیانیه کوتاه لایپزیش در این باره آمده است: "عدم تعهد کافی مدیر ورزشی به باشگاه ما را مجبور کرد چنین تصمیمی بگیریم. این تصمیم به وضعیت خوب تیم در حوزه ورزشی و نتایج تیم در مسابقات بی‌ارتباط است."
با توجه به این بیانیه به نظر می‌رسد درگیری‌های داخلی بین مکس ایبرل و رئیس باشگاه علت اصلی اخراج او بوده است.
در ادامه بیانیه باشگاه لایپزیش آمده است: "ما از مکس به خاطر تلاش‌هایش متشکریم و برای او آرزوی موفقیت می‌کنیم."

رسانه‌های آلمانی از این تصمیم لایپزیش ابراز شگفتی کرده و می‌گویند باورشان نمی‌شود که باشگاه درحالیکه کمتر از 24 ساعت به دیدار حساسش با بایرن مونیخ باقی مانده دست به چنین اقدامی زده است.


اشپورت1 و بیلد در گزارش‌های خود مدعی شدند مکس ایبرل حالا که بدون باشگاه است احتمالا مورد توجه بایرن قرار خواهد گرفت. پست مدیریت ورزشی بایرن مونیخ فعلا خالی است و در ماه‌های اخیر شایعاتی درباره تمایل بایرن به مکس ایبرل مطرح شده بود.

ایبرل به عنوان فوتبالیست در بایرن مونیخ بازی می‌کرد. او بعد از بازنشستگی به عنوان مدیر ورزشی گلادباخ مشغول به کار شد و سپس به لایپزیش پیوست. در همه این سال‌ها نام او بارها به عنوان نامزد به دست گرفتن مدیریت ورزشی بایرن مونیخ مطرح شده بود.
 


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره