نماد آخرین خبر

سرگیجه یحیی و کادرش درباره یک بازیکن الدحیل

منبع
ورزش 3
بروزرسانی
سرگیجه یحیی و کادرش درباره یک بازیکن الدحیل

ورزش 3/هرنان کرسپو سرمربی آرژانتینی الدحیل در سه بازی اخیر تیمش از اسماعیل محمد در سه پست مختلف استفاده کرده است.
الدحیل در سه بازی اخیر خود مقابل استقلال تاجیکستان، الغرافه و المرخیه یک تساوی، یک باخت و یک برد به دست آورده در شرایطی که اسماعیل محمد بازیکن باسابقه این تیم در سه پست مختلف به میدان رفته است.
این بازیکن 33 ساله و با تجربه که بیش از 12 سال از حضورش در الدحیل می‌گذرد و البته 70 بازی ملی در کارنامه دارد در دیدار آسیایی مقابل استقلال تاجیکستان در شهر دوشنبه به عنوان مهاجم نوک در سیستم 2-4-4 کرسپو کنار محمد مونتاری بازی کرد. سپس و در دیدار با الغرافه او در سیستم 1-3-2-4 در پست وینگر راست به میدان رفت و دیشب در دیدار مقابل المرخیه مدافع راست تیمش بود.
به نظر می‌رسد با توانمندی‌هایی که این بازیکن در جناح راست تیمش دارد یکی از نفرات اصلی الدحیل در دیدار دوشنبه شب مقابل پرسپولیس خواهد بود هر چند جابجایی‌های او در ارنج تیمش باعث سرگیجه کادر فنی پرسپولیس شده است.


ما را در کانال تلگرامی «کانال ورزش» دنبال کنید

اخبار بیشتر درباره

اخبار بیشتر درباره